Fashion

Het merk achter de mysterieuze Monsieur Black

Jullie hebben hem vast al voorbij zien komen op de diverse Social Media. Wellicht heb je al een Whatsapp gesprekje met hem? Monsieur Black is zijn muzes aan het verzamelen en het mysterie rondom deze man wordt steeds groter. Wij probeerden het mysterie te ontrafelen en kwamen erachter dat Monsieur Black de man achter YSL's Black Opium is. Een heerlijk nieuw parfum, met een verslavend effect.. 

Monsieur Black werd geboren in Londen, groeide op in Parijs en kwam via zijn ouders - die in de Haute Couture zaten - al snel in contact met veel wereldsterren. Ook ondekte hij het Parijse nachtleven van de high society en al gauw begon hij met het organiseren van exclusieve top secret afterparties. Jij wilt en kan op deze privé guest list komen te staan. De Blacklist van Mr. Black himself

Sta jij straks op The Blacklist?
Met zijn nieuwste concept, The Blacklist, wil hij een nieuwe markt veroveren. Clubs zijn tegenwoordig voor iedereen toegankelijk en dat betreurt Monsieur Black. The Blacklist is exclusief, hard to get, net als Black Opium. Ook kans maken op een plaatsje op de Blacklist? Tess kreeg het telefoonnummer van Monsieur Black en die mogen Fashionscene lezeressen gebruiken om een plaatsje op de Blacklist te bemachtigen. Monsieur Black is momenteel de Blacklist aan het opstellen dus zorg ervoor dat jij daar op komt te staan.

Volg hem, app hem, wat dan ook... maar bovenal: overtuig hem ervan dat jij een plek op The Blacklist verdient! Wat de Blacklist inhoudt gaan we je binnenkort allemaal vertellen, dus stay tunedMonsieur Black : 06 44 98 33 46 Instagram: @OFFICIALMRBLACK, #YSLBLACKLIST

 
Een verslavend parfum - Een verboden nectar
BLACK OPIUM werd samengesteld door de parfumeurs Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc en Olivier Cresp. De geur speelt met de intensiteit die ontstaat uit de ontmoeting tussen duisternis en zacht licht. Deze nieuwe, weelderige oriëntaalse geur is even verslavend als de eerste slok cafeïne, even heerlijk opwindend en helder als een boeket witte bloemen, rijker gemaakt door betoverende houtnoten. 
 
 
Door te spelen met de paradox tussen het bittere koffieboonakkoord - een ingredient dat nooit eerder in een dergelijke concentratie werd gebruikt in een vrouwenparfum - en de schittering van witte bloemen zorgt BLACK OPIUM voor een dronken gevoel dat grenst aan extase. Werkelijk een gedurfde en verslavende geur. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Heb jij al contact met Mr. Black? 

 www.yslblacklist.com

Deel dit artikel
Back to top