Travel

Canal House

Amsterdam - Na een renovatie van bijna drie jaar opent luxury boutique hotel Canal House haar deuren aan de Keizersgracht 148 in Amsterdam. Het hotel biedt een combinatie van luxe, design en high quality service naar internationale standaard, zo wordt beloofd. Naast de luxe kamers biedt het restaurant The Great Room een seizoensgebonden kaart van culinaire klassiekers. Ook zijn er zomerse cocktails in de grote, sfeervolle tuin.

Het design is modern, glamorous en comfortabel en geheel in stijl van een grachtenpand uit de 21e eeuw. Bron van inspiratie voor het 23 kamers tellende hotel zijn het lichte en donkere kleurenpalet van traditionele Hollandse schilderijen. Vele authentieke elementen, waaronder de 17e eeuwse houten balken, plafondornamenten en de statige openhaarden, zijn bewaard gebleven in de drie aan elkaar grenzende panden. Ook zijn er typisch 'Jordanese' kitsch accessoires. Het designinterieur is van Concrete Architects.

Er zijn vijf verschillende kamercategorieën: Good, Better, Great, Exceptional en Best. De kamers variëren in grootte en uitzicht, maar zijn allemaal voorzien van dezelfde moderne voorzieningen.

Deel dit artikel
Back to top