Travel

StayOkay Zeeburg

Amsterdam - StayOkay is een strak, modern city hostel in een klassiek jasje. Het city design hostel telt 512 bedden en is gevestigd in de voormalige ambachtsschool, op haar beurt weer van de Amsterdamse school. Naast 99 ruime kamers heeft Stayokay Amsterdam Zeeburg een restaurant, een bar, een groot terras en zes multifunctionele zalen voor vergaderingen, feesten en workshops. Ontwerper Edward van Vliet tekende voor het interieurconcept.
Stayokay betekent stay cool. Het hostel deelt het gebouw aan het Timorplein namelijk met Studio K, een overdekt festival dat ruimte biedt aan allerlei culturele initiatieven met een café-restaurant, bioscoop, theaterzaal en podium voor live optredens. Samen met StayOkay levert dat een coole en inspirerende combinatie op aan het Timorplein dat één groot cultureel centrum wordt.
Alle kamers zijn voorzien van een douche en een separaat toilet. De Stayokay richt zich op jongeren, gezinnen en groepen die voordelig willen overnachten in een gezellige, informele sfeer.

StayOkay Amsterdam Zeeburg
Timorplein 21
1094 CC Amsterdam
+31(0)20-5513190
www.stayokay.com
zeeburg@stayokay.com

M 24 Hrs.
D 24 Hrs.
W 24 Hrs.
D 24 Hrs.
V 24 Hrs.
Z 24 Hrs.
Z 24 Hrs.

Deel dit artikel
Back to top