Fashion

5 x Herfstfilm

Televisie - Het is weer vroeg donker en belachelijk koud! Jammer als je naar buiten wilt, maar je kunt het ook positief zien. Tijd voor een heerlijke avond met een deken op de bank en goede films kijken. We hebben de beste films, die de komende week op tv zijn, voor je op een rijtje gezet!
The Usual Suspects
vrijdag 16 november 20.30 uur RTL5
Regisseur: Bryan Singer
Acteurs: Kevin Spacey, Benicio Del Toro
De film met het meest besproken eind, oftewel: het meest verwarrende eind. Dit misdaaddrama won twee Oscars en gaat over het mysterie van een explosie en de criminelen die ervan verdacht worden. Door flashbacks wordt je totaal van de wijs gebracht
Blow
zaterdag 17 november 20.30 uur RTL7
Regisseur: Ted Demme
Acteurs: Johnny Depp, Penélope Cruz
Johnny Depp speelt in ‘Blow’ George, een jongen die opzoek naar het grote geld in de drugshandel belandt. En niet geheel zonder succes. Al hoewel hij wel in de gevangenis terecht komt, wordt hij juist daar getriggerd om een van de grootste cocaïnehandelaars te worden.
Monster
zaterdag 17 november 22.00 uur RTL5
Regisseur: Patty Jenkins
Acteurs: Charlize Theron, Christina Ricci
Charlize Theron won een Oscar voor haar rol van Aileen; een vrouw met een jeugd waarin ze alle nare dingen meemaakt, die je als kind kan overkomen. Getergd door haar leven, is het enige wat ze doet mannen bevredigen in hun auto’s. Als ze tijdens een van haar ‘werkzaamheden’ verkracht wordt, gaat het licht definitief uit en schiet ze haar belager.
Donnie Darko
zaterdag 17 november 22.30 uur BBC2
Regisseur: Richard Kelly
Acteurs: Patrick Swayze, Jake Gyllenhaal
Donnie Darko is een verwarde puber die zijn eigen leven red door gehoor te geven aan een visioen. Doordat hij een konijn ziet, ontvlucht hij zijn huis, waar een motor uit een vliegtuig opvalt. Door deze bizarre ervaring probeert hij het lot een andere draai te geven.
Edward Scissorhands
dinsdag 20 november 20.30 uur RTL7
Regisseur: Tim Burton
Acteurs: Johnny Depp, Winona Ryder
Edward Scissorhands is een jongen met scharen in plaats van handen en door zijn licht autistische voorkomen wordt hij in het conservatieve dorp waar hij belandt eerst als een vreemd wezen benadert. Toch weet hij de harten van de kleine gemeenschap te stelen. (Beeld: Blow)

Deel dit artikel
Back to top