Fashion

Op zoek naar een (foute) kersttrui? Dit zijn de 5 leukste!

Op zoek naar een (foute) kersttrui? Dit zijn de 5 leukste!

Het is (eindelijk) bijna zo ver: the most wonderful time of the year. En wat hoort er bij kerst? Een foute kersttrui natuurlijk! En geef nou zelf toe, wat is er fijner dan het dragen van een warme en comfortabele trui? Toch kan het best lastig zijn om de perfecte trui te vinden. Er zijn namelijk zoveel verschillende kersttruien dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. 

Om alvast in de stemming de komen, hebben wij de 5 leukste kersttruien voor je op een rijtje gezet!

1. Rendier kersttrui van Boohoo

Warm, zacht en ook nog eens een échte kerstuitstraling. Deze foute kersttrui is perfect voor iedereen die niet zo houdt van die knalrode truien. Mochten we dit jaar geen witte kerst krijgen, breng jij die sfeer in ieder geval met je mee!


Tall Rendier Kerst Trui bij Boohoo.com

2. Gingerbread kersttrui van Boohoo

Pastelkleuren, wie houdt er niet van? Deze zachte en comfy trui is eentje die je zeker niet alleen met kerst aan gaat trekken. De perfecte trui om ’s avonds lekker mee op de bank te kruipen. Doordat je voornamelijk zwarte, groene en rode kersttruien voorbij ziet komen, win je gegarandeerd de originaliteitsprijs dit jaar!


Gingerbread Kersttrui bij Boohoo.com

3. Kersttrui met rendier bij ASOS

Een rendier, de rode kleur én lichtjes: volgens mij is dit écht op en top kerst. Deze foute kersttrui mag dan ook zeker niet missen in jouw garderobe én in dit rijtje.


Brave Soul - Kersttrui met rendier bij ASOS.com

4. Trui met print van MYMO

Deze groene foute kersttrui is net wat anders dan bovenstaande items. De knalgroene kleur met de felrode sneeuwvlokken is één combinatie die je misschien niet als eerste zou kiezen bij het ontwikkelen van een fashion item. Maar hey, perfect voor een foute kersttrui dus!


MYMO trui met print bij Aboutyou.nl

5. Kersttrui met avocado bij ASOS 

Ben jij gek op avocado’s? Nou, hier is de perfecte kersttrui voor jou! Hoe leuk is het om tijdens het kerstontbijt ook echt een trui met daarop eten aan te hebben? Zo blend je lekker mee in het geheel. 


Kersttrui met avocado in rood bij ASOS.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top