Fashion

Oh oh: Blake Lively en Ryan Reynolds slapen niet meer samen

Naar verluidt is Blake Lively diep gekwetst door de woorden van haar echtgenoot Ryan. De 40-jarige knapperd is op dit moment druk bezig met het promoten van zijn nieuwe film Life en sprak onder anderen over zijn kinderen. Ook kwamen de kookkunsten van zijn tegenspeler Jake Gyllenhaal en wifey Blake aan bod en Ryan vertelde dwaas genoeg dat Jake net iets beter kan koken dan zijn vrouw. 

Ryans woorden waren Blake duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten. De blonde hunk vertelt aan E! Online dat hij niet meer met zijn vrouw in één bed slaapt. “Funny enough, I’m actually living right now in an actual dog house. Baxter is usually staying in there, but he’s moved out for now. He’s been upgraded to the main bed”, grapt de Deadpool-acteur. 

Waarom Ryan zei dat zijn collega beter kan koken, legt hij haarfijn uit. “I wasn’t totally in the dog house because they get competitive with cooking. They’re both incredibly accomplished chefs”, licht Ryan toe. Hopelijk maakt de acteur het binnenkort snel weer goed met zijn vrouw. 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top