Fashion

Ga naar Antwerpen met Arsenal

Antwerpen - In het weekend van 7 en 8 november cureert het Vlaamse producersduo Arsenal, een van België's spannendste bands, het hippe Antwerpse kunsten- en muziekfestival De Nachten. Arsenal laat dan meteen hun nieuwste album Lotuk horen. Fan van Arsenal en wel zin in een weekendje in Vlaanderen? good2b geeft een citytrip voor twee weg naar Antwerpen, compleet met tickets voor het festival, trein, hotel en afterparty in club Petrol!
Arsenal mengt verschillende muziekstijlen, naar eigen zeggen een symbiotische mix van Afro en Brasilian Vibes, house en wat hiphop en rock. Resultaat: dromerige muziek die warm aanvoelt. Het duo bestaat in hoofdzaak uit Hendrik Willemyns en John Roan, maar werkt samen met gast-vocals als Gabriel Rios of Grant Hart van Hüsker Dü. Voor het laatste album Lotuk, werden gastmuzikanten als John Garcia (ex-Kyuss), Shawn Smith (Pigeonhead) en Mike Ladd (Ninja Tune) uit de kast getrokken. Niet eens zozeer vanwege al dat namedropping is Lotuk een succes, maar meer vanwege de coherente samensmelting van al die invloeden een verfrissend en avontuurlijk geluid.
Arsenal zie je op 8 november op festival De Nachten. Op dit jaarlijkse Antwerpse festival tref je behalve de state of the art van de Belgische en internationale muziekscene (denk T. Raumschmiere en Sebastien Tellier), ook nieuwe films (die van schrijver Houellebecq) en Vlaamse schrijvers (Herman Brusselmans bijvoorbeeld). De Nachten vindt plaats in de Singel, met (after)parties op beide dagen in muziekclub Petrol (Petrolclub). Kijk voor meer informatie op denachten.be
Om het nieuwe album Lotuk van Arsenal te vieren, geeft good2b een duo citytrip weg naar Antwerpen! Dit is inclusief trein, hotelovernachting, toegang tot het festival De Nachten en toegang tot de afterparty in club Petrol. Ga snel naar WIN. De actie loopt tot maandag 3 november.

Deel dit artikel
Back to top