Fashion

Extra kaartjes voor Bloc Party!

Rotterdam - Bloc Party is on a roll! Op 25 oktober geeft het viertal een exclusieve, eenmalige showcase in WATT. De enige show die de groep dit jaar in ons land geeft, niet verwonderlijk dus dat kaartjes binnen vier minuten uitverkocht waren. Maar good2b geeft er nog een paar weg!
Het optreden staat in het teken van het nieuwste album ‘Intimacy’. Dat doet misschien love ballads vermoeden, maar is uiteraard niet het geval. Een album met een hoog fuck off gehalte, maar bij tijd en wijlen ook zielsnijdend. Rauw met een roze randje dus.
Op 27 oktober ligt Intimacy mét bonustracks in de winkel. Met het derde album laat het viertal uit Londen horen dat ze zich nog steeds durven te ontwikkelen en niet bang zijn nieuwe wegen te bewandelen. Beschrijf je Intimacy als een menu, is openingstrack Ares een pittige hete chili, zijn de rocknummers met Biko voorop de pièce de résistance en is het dessert onmiskenbaar één van de exclusieve bonustracks: Letter To My Son.
Meer weten over wat Bloc Party te zeggen heeft over muziek, de geur van de meteroseksuele rocker en de Nederlandse snackmuur? Lees het in het interview dat good2b had met de band, dat binnenkort op de site verschijnt.
De speciale showcase van Bloc Party is op zaterdag 25 oktober in WATT, West-Kruiskade 26-28, Rotterdam. Aanvang concert: 20.30. Tickets à €25 (excl. vvk) uitsluitend verkrijgbaar via de website van WATT zijn inmiddels uitverkocht.
good2b heeft de hand op een aantal kaarten weten te leggen voor deze exclusieve showcase! Kijk snel bij WIN. De actie loopt tot 20 oktober.

Deel dit artikel
Back to top