Fashion

Dit zijn de 7 designertassen waarin wij zouden investeren met ons vakantiegeld

Dit zijn de 7 designertassen waarin wij zouden investeren met ons vakantiegeld

Misschien heb je het al op je rekening staan en anders komt het waarschijnlijk volgende week: vakantiegeld! Zoals de naam al zegt kun je deze extra centjes gebruiken om lekker mee op vakantie te gaan maar er zijn nog veel meer leuke dingen die je ervan kunt doen als je wat geld overhoudt of niet weg wilt gaan.

Droom je al jaren van een mooie tas en ben je al een tijdje aan het sparen maar kom je wat tekort? Dan biedt vakantiegeld wellicht een uitkomst. Er zijn een paar tassen die wij in ons vizier hebben. Waarom wij deze zouden kopen? Dat laten we je ook even weten.

Chloé Faye Day small in lichtbeige

Dit is de perfecte tas voor elke dag. Er zitten fijne vakjes in, de grootte van de tas is ideaal om alle essentials mee te nemen zonder dat je verleid wordt om de tas overvol te stoppen. De kleur is ook fijn: eens wat anders dan zwart of bruin en ideaal om te combineren.

Chloe Faye Day Small Schoudertas van kalfsleer bij DeBijenkorf.nl

Givenchy Antigona tas in zwart geitenleer

Deze tas heb ik een aantal jaren terug gekocht en zeer intensief gebruikt waardoor deze niet zo heel mooi meer is. Desondanks ik deze al een keer heb gehad, zou ik 'm zo weer aanschaffen. Het leer is stevig en niet krasgevoelig. Door de vorm kun je lekker veel spulletjes meenemen zonder dat de tas gigantisch is. Het is een chic model en een buidel die met alles te dragen is.

Givenchy Antigona handtas van geitenleer bij DeBijenkorf.nl

Acne Studios Musubi Mini handtas van bruin leer

Dit Scandinavische merk staat bekend om hun minimalistische designs met een verrassende twist en dat is precies het geval met deze tas. Door het fijne brede hengsel is het een buidel die goed te dragen is over de schouder en de perfecte bruine kleur is een tint die iedereen in haar tassencollectie zou moeten hebben. Het prijsje is ook erg fijn voor een designertas! 

Acne Studios Musubi Mini handtas van leer bij DeBijenkorf.nl

Saint Laurent Medium Bellechasse schoudertas van kalfsleer en suède in zwart

Deze tas heeft een klassieke en chique uitstraling en is ideaal voor dagelijks gebruik. Hij is uitgevoerd in kalfsleer met suède wat een leuke combinatie is. Door de handige vakken in de tas, kun je alles makkelijk terugvinden zonder te hoeven graaien.

Saint Laurent Medium Bellechasse schoudertas van kalfsleer en suède bij DeBijenkorf.nl

A.P.C. Demi-Lune crossbodytas van geitenleer met slangenstructuur in bruin

In het begin is de tas een beetje stug maar geloof ons, zodra dit voorbij is wordt dit je go to every day bag! Leer in een slangenlook geeft elke tas een coole uitstraling en is tijdloos. Ook fijn: door het materiaal zal het niet zo snel beschadigen als de variant die uitgevoerd is in glad leer (deze heb ik en werd al snel voorzien van de nodige krassen) .

A.P.C. Demi-Lune crossbodytas van geitenleer met slangenstructuur bij DeBijenkorf.nl

Wandler Hortensia Mini handtas van kalfsleer in gebroken wit

Voor als je het nog niet weet: Wandler is een Nederlands merk en dat is iets wat we sowieso willen supporten. Het model van de Hortensia is lekker uniek zonder dat het te edgy is. Wit leer is nog steeds een fijne afwisseling op zwart, bruin en andere standaard kleuren. Door de verschillende hengsels kun je 'm zowel in je hand als over je schouder dragen. 

Wandler Hortensia Mini handtas van kalfsleer bij DeBijenkorf.nl

Loewe Hammock Small multifunctionele tas van kalfsleer in bruin

Deze tas is extra leuk vanwege de verschillende vormen waarin deze te dragen is. Het hengsel houdt fijn vast en door het buidelmodel is er lekker veel in mee te nemen. We zeiden het al eerder: bruin is niet te missen in jouw tassengarderobe en ook deze Hammock is uitgevoerd in de perfecte tint!

Loewe Hammock Small multifunctionele tas van kalfsleer bij DeBijenkorf.nl

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top