Fashion

Torenpop 2008

Amersfoort - Voor de 14e keer alweer organiseert Podium De Kelder op zaterdag 28 juni het Torenpop Festival. De line up biedt voor ieder wat wils. Op twee podia is er ruimte voor bekende (inter)nationale namen en opkomend talent. Dat gaat van Room Eleven, tot Destine, Voicst en Claw Boys Claw, tot Bernie's Lounge, I was a cub scout, en Joost van Bellen. Kortom, dit buitenfestival staat garant voor een sprankelende dag.
Ook dit jaar wordt er weer samengewerkt met de Dommelsch Locals Only tour waardoor er weer vijf talentvolle Nederlandse bands kunnen worden gepresenteerd: Airbag, Chemisphere, Wilsum, The Excitors en Outerspace Overdose. Daarnaast staan lokale talenten als The Zoo, Sheriff of Hongkong en One Stone & TM geprogrammeerd.
Er is ook dit jaar weer een afterparty van Torenpop, die vindt plaats in in Podium de Kelder. De afterparty staat in het teken van oldskool house, hiphop, acid en smileys. Turn up the Bass neemt je terug naar de jaren '90 met platen van weleer. Uit de tijd dat dance nog house heette en de DJ geen MP3 kende
Torenpop is op zaterdag 28 juni vanaf 13:30 uur en vindt plaats op het Onze Lieve Vrouwekerkhof in Amersfoort. Entree is gratis. De afterparty duurt tot 04:00. Meer informatie vind je op torenpop.nl.

Deel dit artikel
Back to top