Fashion

Faux leather blazer stylen: 6 manieren

Faux leather blazer stylen: 6 manieren

We droegen hem al in de jaren 90 en we zijn er de laatste jaren weer helemaal fan van: de faux leather blazer. Je kunt 'm op verschillende manieren dragen: casual chic, punky of met felle kleuren. Hoe style je het? Wij laten je 6 manieren zien. 

Mini dress met hoge laarzen

Met black on black zit je altijd goed. Deze outfit is perfect voor de lente. Combineer de blazer met een cute mini dress met hoge laarzen. Erg stijlvol en stoer tegelijk!

Leren broek, een witte top en sneakers 

Combineer je leren blazer met een leren broek voor the ultimate leather look. Draag wel een top in een lichte kleur (het liefst wit) zodat je outfit niet too much wordt. Voor de kleurrijke touch draag je je favoriete paar sneakers in een felle kleur.

Oversized met een mooie riem

We krijgen er geen genoeg van, de oversized blazers. Vaak worden deze blazers de ‘dad-blazer’ genoemd. Om hem toch extra vrouwelijk te maken kun je ervoor kiezen om hem als jurk te dragen met een leuke brede riem of ceintuur. Kies voor een fel kleurtje of een print om je outfit speels te maken.

Jeans en een witte top

Een jeans kun je bijna overal bij styen, zo ook bij de leren blazer.  Do we need to say more?!

Varieer met kleuren

Niet iedere leren blazer is zwart, speel met de kleuren die passen bij jouw blazer. Kies jij voor een mooie bruine of toch oranje? Let op de details en kies voor een leuke tas in de zelfde kleur.

Met een korte rok

Vind je de leer op leer look van de broek too much? Dan kun je ook kiezen voor een leuk leren rokje. Iets subtieler en nog steeds goed te combineren. Je kunt natuurlijk ook voor een ander leuk rokje kiezen. Ready to go!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top