Fashion

Deze meer dan 1 minuut durende trailer van The Assassination of Gianni Versace moét je even zien!

Al een aantal maanden worden we 'lekker gemaakt' voor de verfilming van de moord op Gianni Versace in de serie 'American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace'. Naarmate de verschijningsdatum dichterbij komt, op 17 januari 2018 is het eerste deel te zien, worden er steeds meer beelden onthuld.

De nieuwste trailer, éindelijk een lange variant van meer dan een minuut, zoomt in op de moordenaar van Gianni: de 27-jarige Andrew Cunanan. Hij heeft een ziekelijke obsessie met de ontwerper en in de serie wordt gefocust op de overeenkomsten tussen de moordenaar en zijn slachtoffer. "They had lots of similarities, and one went on to become this amazing life force, and one became the opposite, this destructive force. How these two lives collided is essentially the story we're telling", aldus Ryan Murphy, de maker van de serie. 

We wisten al dat Penelope Cruz als Donatella Versace epic zou zijn, maar hoe sterk ze de rol invult wordt nog meer duidelijk in de nieuwe trailer: "He was a creator. He was a genius. Everything you see around us, this house, this company, was his life. I will not allow that man—that nobody—to kill my brother twice."

Bekijk de trailer hieronder. Wij kunnen niet wachten...

Beeld: Still uit American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace

Deel dit artikel
Back to top