Fashion

HushHush

Amsterdam - Vanaf 1 oktober is de wekelijkse zondagavond van EnterDexter in de Jimmy Woo weer helemaal terug van vakantie. En hoe: HushHush!
Dus ze gaan iets nieuws doen? Nee, dat gaan ze niet. Na het succes van HushHush in het vorige jaar heeft de organisatie de adviezen van zijn gasten ter harte genomen en een paar kleine dingen veranderd. En op veler verzoek is het vanaf 1 oktober HushHush die de Jimmy Woo op zondag tot 03.00 uur open houdt! Inderdaad, ze beginnen dus iets later, namelijk vanaf 22.00 uur, maar dan kan er in Amsterdam op zondag(!) wel tot diep in de nacht gedanst worden.
Dit jaar zullen de resident DJ’s Jaziah, Hitmeister D, Rubywax, Lars Dales, Joshua Walter en Mr. Speak samen met enkele speciale gasten er voor zorgen dat de gehele avond voorzien wordt van de beste eclectische mix denkbaar. Op de zondagavond moet het allemaal niet te moeilijk zijn: er moet vooral worden gedanst.
Ook de toegangsprijs is aangepast: de entree bedraagt nu €8. En voor de mensen die voor 00.00 binnen zijn, zit daar ook nog een kleine verassing bij inbegrepen!
Voor de Grand Opening zullen de alle resident DJ’s acte de présance geven. De officiële sponsor Smirnoff Black No.55 zal zeker meehelpen aan ‘het creëren van een goede sfeer’.
In het kort: HushHush vindt vanaf 1 oktober elke zondagavond plaats in de Jimmy Woo, van 22.00 tot 03.00.

Deel dit artikel
Back to top