Fashion

Door deze jurken draag je geen jeans meer deze herfst

Door deze jurken draag je geen jeans meer deze herfst

Stel je eens voor dat jurken de basis van je garderobe vormen in plaats van broeken? Ik zit er serieus aan te denken. Misschien vind je het een raar idee, het word immers steeds kouder maar dat weet ik. Maar wanneer je deze jurken hebt gezien snap je waarschijnlijk heel goed waarom ik deze overstap wil maken!

Herfst 2019 zit vol nieuwe trends; prints, kleuren en modellen. Het is helemaal niet gek dat je niet weet uit welke trends je moet kiezen. Ik ben hier om je te vertellen dat dat helemaal niet hoeft. "Hoe minder je koopt, hoe meer je hebt", zeg ik altijd.

De meeste van die nieuwe trends kan je prima verwerken in een jurk. Koop gewoon een jurk met bijvoorbeeld de desbetreffende print en je hebt meer voor minder. Welke jurken? Je zit natuurlijk met smart te wachten op mijn voorbeelden. De volgende exemplaren mogen niet ontbreken in jouw garderobe.

Midi jurken 

Dit model is tijdloos. Net niet te lang en net niet te kort waardoor je eigenlijk altijd goed zit. Combineer erop los met bijvoorbeeld een paar stoere veterboots of een blazer over je jurk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Oumayma Elboumeshouli (@oumaymaboumeshouli) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marlien Besselink (@marlienbesselink) op

 

Opvallende prints

Deze trend is en blijft leuk. Vooral tijdens de grijze dagen is er niks mis met (een beetje) kleur. Dit najaar zien we vooral een hoop donkere jurken met opvallende bloemenprints voorbijkomen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

 

Babyblauw

Persoonlijk kan ik geen genoeg van deze kleur krijgen en na het zien van deze jurken jij waarschijnlijk ook niet. Het is net even een andere kleur dit najaar dan de typische herfsttinten maar dankzij de ijzige associatie past het heel goed bij het seizoen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RIKKE KREFTING (@rikkekrefting) op

 

De 'tentjurk'

Had jij het verwacht? Ik ook niet. Dit is misschien wel de opvallendste trend van 2019.  Met deze jurk zeg je heel veel, zonder er veel moeite in te hoeven steken. Dankzij het oversized model zit de jurk zeer comfortabel. Wat wil een mens nog meer?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Brittany Bathgate (@brittanybathgate) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

 

Zo, ben jij al afscheid aan het nemen van je spijkerbroek? Nu de accessoires nog. Van deze designertassen krijg jij nooit spijt!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top