Fashion

Pete Philly & Perquisite + C-Mon & Kypski in Doornroosje

Nijmegen - Twee bands die beide bekend staan om hun smashing live optredens, op één avond, in één venue! Smakelijker kun je het niet hebben, op zaterdag 4 februari in de Doornroosje.
Beats ’n samples, mics en strakke scratches: C-Mon & Kypski. Hip hop denk je, logisch wel, maar C-Mon & Kypski rocken ook je sokken er af! Na een spetterend live optreden met Noorderslag doen de heren een DJ set in Nijmegen in Doornroosje. Verwacht een mengeling van funk, rock, polka met hiphop en turnablism.
Pete Philly & Perquisite klinkt je op het eerste moment ook in de oren als hiphop, maar na enkele klanken weet je dat je te maken hebt met een meesterlijk duo. Deze sound gaat werkelijk alle kanten op, van jazz tot broken beats, van uptempo tot laidback en van soul tot klassiek. Zelfs je mams zal zwaar onder de indruk zijn van Perquisites’s kunsten op de cello.
Beide bands lopen hun tijd qua stijl en originaliteit ver vooruit, ook in het buitenland worden ze geprezen. Pete Philly & Perquisite werden reeds samen met internationale MC-held Talib Kweli, terwijl C-Mon & Kypski afgelopen jaar heel Marocco doortourden. Bereid je dus voor op de ultieme hiphop avond, wellicht wel een grootse in de geschiedenis van NL hiphop.
Op zaterdag 4 februari trakteert C-Mon & Kypski je op een exclusieve DJ set, terwijl Pete Philly & Perquisite je wederom zullen doen verstommen met hun freestyle kunsten. De avond begint om 21.00uur, de deuren van Doornroosje gaan al om 20.00uur open. Tickets koop je via Doornroosje voor €10 of als je wel van een kansje wagen houdt, op de avond zelf aan de deur. Je vindt Doornroosje op de Groenewoudseweg 322 in Nijmegen.

Deel dit artikel
Back to top