Fashion

I’m So Painfully Bored........!

Time to kill! - Zo rond 4uur neem je ’n CupaSoepje en dan mag je best ef achterover leunen terwijl je achter je bureau zit. Gewoon even chillen en niets doen, maar wel achter je beeldschermpje zodat je er nog even vlijtig uitziet als normaal. Of gewoon als je je te pletter verveelt. good2b verzamelde de onzinnigste, grappigste en mooiste sites voor jou, om die dooie minuten weer plezierig en erg nutteloos te maken...

Soutpark-pimp yourself
Onze absolute topper met gitzwarte markerstift stip op één: de Southpark Studio. Kleed jezelf aan als Stan en Kenny, en voorzie jezelf van de coolste hipste accessoires. Blozende wangen, grijze wallen, ipods en bierflesjes maken jouw popje tot jouw eigen Soutpark versie. De good2b-redactie (foto!) vermaakte zich er kostelijk mee; een heen en weer gemail van bespottelijke poppetjes... http://spstudio.linda.hosting-friends.de/spstudio.html is echt leuk!

Vingeren
Om je RSI arm en Ipod duim weer ef soepel te maken, ga je naar http://dura.cell.free.fr/home/swf/arms12.swf.

Horeca-haat
Mensen die in de horeca werken kunnen zich hier vast mee identificeren: www.wopfilms.com/film/nonfat.htm. Een hilarisch filmpje over de irritaties bij barmedewerkers jegens zeer veeleisende zeikerige klanten!

Pim Pam Pet
Tientallen supercoole spelletjes, extreem simpel en strak vormgegeven. Je vindt ze op www.ferryhalim.com Ontploffende aapjes en verdwaalde katten, zeer verslavende spelletjes die er zeker voor zullen zorgen dat je de komende twee uur niet meer aan je werk toekomt: Tijdverspilling gegarandeerd!

Poëtische Melancholie
Jochem Niemandsverdriet zit op zijn zolderkamertje achter zijn pc en het spijt hem van alles dat gaat komen. Mooie woorden, fijne gevoelens en soms treurige gevoelens. Jochem schreef de woorden en jij maakt er een knap verhaaltje van. Vergeet niet de E-Cards te checken en stuur je baas een verwijder-je-neushaar-met-een-pincet-E-Card! Ga naar www.nobodyhere.com

I like rusty Spoons
fat-pie.com : Als je wat ook maar een beetje into freaky filmpjes bent, dan ga je helemaal uit je plaat van de Salad Finger filmpjes. De Salad Finger man geilt op roestige voorwerpjes en laat je met plezier het geluid van een krassende nagel over een theeketel horen. Zet je koptelefoon dus op, zodat je medecollega’s niet denken dat je een weirde buikspreker bent.

Deel dit artikel
Back to top