Fashion

Summer ready met deze 10 verleidelijke zwarte jurken

Summer ready met deze 10 verleidelijke zwarte jurken

Het is geen verrassing meer dat kleuren de zomer gaan overnemen. Daarom maken we vanaf nu iedere week een shopping met de tien leukste jurken in één kleur. Want wat is er nou makkelijker dan een jurk? Je schiet er in, paar leuke schoenen erbij et voilà.

We houden ons bij dit format niet per se aan de kleuren die op dit moment trending zijn. We gaan de komende tijd elke denkbare kleur langs. Vorige keer belichtten we bruine jurken en deze week is zwart aan de beurt – eigenlijk officieel geen kleur natuurlijk maar wél een sterke en elegante tint.

Misschien denk je in de zomer niet meteen aan zwart en het klopt dat zwart warmte absorbeert. Toch moeten we niet vergeten dat we in Nederland wonen – niet elke dag is even warm en in de avonden koelt het vaak af. Daarom hebben wij de mooiste 10 zwarte zomerjurken voor jou verzameld.

Is zwart toch niet jouw tint? Kom dan volgende week terug en kijk welke zomerse kleur we dan behandelen. Turquoise, wit, beige, oranje, rood, paars (lila), groen, geel, blauw en roze zijn allen de revue al gepasseerd.


Linen ruffle mini dress bij Stories.com


Jurk met knoopdetails in zwart bij Na-kd.com


Satijnen jurk in zwart bij Hm.com


Versierde mini jurk in zwart bij Asos.com


Embroidered collar up mini dress bij Stories.com


Gesmokte mini-jurk in zwart bij Asos.com


Maxi-jurk met bollonmouwen in zwart bij Na-kd.com


Oversized denim overhemdjurk in zwart bij Asos.com


Korte cami-slipdress van glanzend satijn met vetersluiting bij Asos.com


Gesmokte midi jurk in zware ruit bij Asos.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top