Fashion

Bikkelparty in Jimmy Woo

Amsterdam - Help ‘s een handje! Op dinsdag 6 december organiseert De Bart Foundation in samenwerking met POP Events een bikkelparty in de Jimmy Woo. De opbrengst van de party gaat naar de Bart Foundation en de bikkels zullen de sterren van de avond zijn. Er zijn diverse top DJ’s zoals Chuckie, Ricky Rivaro, Hitmeister D., Jaziah, D-Rashid, Dame, Dunca de la Funk, la Ona en Melly Mel. Verder treedt Eddy Zoëy op met zijn band HIP en is er een ‘surprise act’. Alle artiesten treden belangeloos op voor de Bart Foundation. Naast al die spetterende acts zijn er ook lekkere hapjes. De hapjes worden verzorgd door brasserie 't Nieuwe Kompas uit Loosdrecht. Miss Nederland Miranda Slabber en Miss Universe Nederland Sharita Sopacua fungeren met twee andere Missen als gastvrouw.
De Bart Foundation is een initiatief van vrienden, familie en collega’s van Bart de Graaff. Hij vervulde voor hen een maatschappelijke voorbeeldfunctie. Ondanks zijn ziekte haalde hij het maximale uit het leven, waarbij hij zich door niets en niemand liet tegenhouden. De Bart Foundation, opgericht op 31 januari 2003, is een blijvende herinnering aan de opmerkelijke en eigenzinnige persoonlijkheid en bijzondere levensinstelling van Bart de Graaff.
De Bart Foundation wil jonge mensen met een ingrijpende ziekte helpen zich bewust te worden van het feit dat ze de kracht om hun ambitie te realiseren uit zichzelf kunnen en moeten halen. Dit willen wij doen op een constructieve en duurzame manier. Bart de Graaff had immers ook familie, collega’s, vrienden en sympathisanten om zich heen die hem hebben geholpen om zijn doorzettingsvermogen en bijzondere levensinstelling te gebruiken om zijn ambitie te realiseren: een eigen TV- en radiostation!
Neem ‘s een kijkje op www.bartfoundation.nl en wordt donateur.
Als donateur van De Bart Foundation koop je je kaarten voor de Bikkelparty voor €10 hier. Mensen die geen donateur zijn (moeten dat snel worden) betalen €15 en kunnen hun kaarten halen bij: Spoiled (Leidsestraat 27) Joia (Korte Leidse Dwarsstraat 45), Bart Foundation (Kon. Wilhelminaplein 2-4), 2PR (Oude Hoogstraat 10) en natuurlijk aan de deur bij Jimmy Woo

Deel dit artikel
Back to top