Fashion

Puzzleboard by Oooms

Handig en mooi design - Studio Oooms is een samenwerking van Guido Ooms en Karin van Lieshout. Guido Ooms (’74) studeerde af in 2000 aan de Design Academy Eindhoven. Nadat Ooms als freelance ontwerper heeft gewerkt bij verschillende bedrijven, is hij zijn eigen bedrijf gestart. Naast het leiden van studio Oooms, geeft hij ook ontwerples aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Karin van Lieshout (’74) studeerde af aan de Design Academy Eindhoven in 2001. Ze heeft een zogenaamd BIK-diploma (Beroepskunstenaars In de Klas) in lesgeven en heeft met diverse ontwerpers samengewerkt voordat ze besloot de krachten te bundelen met Guido.
Nieuw van Studio Oooms is het Puzzleboard. Het puzzelplankje van Oooms kan op meer dan 1 manier gebruikt worden. Allereerst natuurlijk als snij- of serveerplank. Maar leg er meerdere aan elkaar en je hebt je werkblad vergroot; ideaal voor het snijden van stokbrood!
Het beste van alles is dat je in de uitsparing van het plankje een wijnglas kunt hangen. Hierdoor kunnen gasten op je feestje rustig rondlopen met een hapje en een drankje, en toch nog een hand vrij hebben om andere vrienden te begroeten.
Het Puzzleboard in Beukenhout is te koop voor 19,95 euro.
Klik hier voor meer informatie.
Alle nieuwtjes en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top