Fashion

Rustgevende oliën van Rituals

Landelijk - Even ontspannen? Rituals heeft onlangs drie natuurlijke etherische oliën en bijbehorende oliebrander ontwikkeld waarmee je fijn even kunt bekomen van de dagelijkse drukte. Met ingrediënten die hun oorsprong vinden in eeuwenoude ayurvedische recepten, zorgt deze aromatherapie voor weldadige innerlijke rust.
Ayurveda is de eeuwenoude Indiase leer van natuurlijke gezondheids- en schoonheidsrituelen. Je kunt voor elk schoonheidsritueel een aroma kiezen, passend bij je stemming. Zo is Vata Dream rustgevend met lavendel, Pitta Spirit is ontspannend met salie en Kapha Energy is verfrissend met gember en eucalyptus.
De bijbehorende design oliebrander verspreidt de weldadige geur van de etherische oliën in je huis. Voor de brander gebruik je een paar druppels etherische olie, water of massageolie en een waxinelichtje. De vloeistof warmt op en het aroma verspreidt zich door de ruimte.
De oliën kosten € 12.90 per stuk en de design oliebrander kost € 20.90. De oliën en oliebrander zijn dit najaar verkrijgbaar in alle Rituals winkels. Kijk voor meer informatie op rituals.com
good2b geeft 3 x een Rituals set met oliebrander weg! Surf snel naar WIN! Deze actie loopt tot 3 november.

Deel dit artikel
Back to top