Fashion

Kunstvlaai: new flavours in art

Amsterdam - Op zaterdag 10 mei opent de Kunstvlaai in zeven gebouwen van de Westergasfabriek en de openbare ruimte Cultuurpark Westerpark.
Het motto voor deze editie: New flavours in art. Met deze tentoonstelling viert de Kunstvlaai haar tienjarig bestaan. Het is een kunstbeurs voor kunstenaarsinitiatieven en internationale masteropleidingen. Een presentatie van ongeveer 400 kunstenaars en 70 instellingen. De Kunstvlaai ziet eruit als een beurs èn als een anarchistische vrijplaats voor de nieuwe generatie kunstenaars.
Nieuw is de deelname van negen kunstenaarsinitiatieven uit Turkije en vier uit China. Chinese kunstenaars gaan op de Kunstvlaai A.P.I. een trouwzaal bouwen waar de bezoekers zich (opnieuw) kunnen laten trouwen volgens Chinese richtlijnen.
De opening is op zaterdag 10 mei van 16.00 tot 19.00 uur. Vervolgens is de Kunstvlaai t/m zondag 18 mei dagelijks open van 12.00 tot 18.00 uur. Kijk op kunstvlaai.nl/2008 voor meer info over deze 'Art Fair for new flavours in art'. Entree is € 6.

Deel dit artikel
Back to top