Fashion

Jacob Jensen telefoon M

Landelijk - Hij is een lust voor het oog, van hoge technische kwaliteit en de geluidskwaliteit is super: de nieuwe telefoon T80 van de Deense designer Jacob Jensen kan niet anders dan een icoon worden. De draadloze telefoon heeft hij speciaal uitgebracht voor zijn tachtigste verjaardag. Strak en zakelijk design, variërend van horloges tot sieraden en weerstations, dat is waar Jacob Jensen al vijftig jaar de wereld mee overspoeld.
De T80 zorgt met haar dubbel-ovale design van de lichte handset voor een goede greep
op de telefoon. Het ontwerp van de luidspreker en de microfoon doet je denken aan de revolutionaire platenspeler uit de jaren zeventig. De lichtgevende cijfers, letters en symbolen in het scherm naast de achtergrondverlichting van het toetsenbord biedt in alle lichtomstandigheden een totaalbeeld. De geluidskwaliteit is uitmuntend met een instelbaar volume, hoge en lage tonen.
Je kunt de T80 vanaf € 249 o.a. kopen bij Mobilia in Amsterdam, Mobach in Utrecht of questodesign.com. SoHomme geeft 1 x een Jacob Jensen T80 weg! Surf naar WIN! De actie loopt tot maandag 14 januari.

Deel dit artikel
Back to top