Fashion

Champagne-koelkast M

Landelijk - Veuve Cliquot en Porsche Design hebben een exclusieve koelkast ontworpen speciaal en alleen voor Champagne: de Veuve Clicquot Vertical Limit by Porsche Design. Deze Champagnekoelkast, of cave à Champagne volgens puristen, biedt ruimte aan twaalf flessen Champagne, die op de exact voorgeschreven temperatuur van 12 graden celsius gekoeld worden.
De koelkast meet ruim twee meter in hoogte en zestig centimeter in de breedte, voor de bubbels met oudejaarsavond zit je met dit staaltje roestvrij design dus wel gebeiteld. En, mocht je je afvragen of er wel een magnum in past, dan is het antwoord ja. Een ideale aankoop voor de feestdagen.
Maar waarschijnlijk blijft het bij dromen, want hier is de catch: de Veuve Clicquot Vertical Limit by Porsche Design kost maar liefst €50.000. Daar krijg je dan wel twaalf flessen Vintage Veuve Cliquot bij. En omdat het Porsche drie weken kost om het ding te produceren, is de oplage beperkt tot vijftien stuks wereldwijd, te koop in de zeldzame Porsche Design winkels, waarvan er, évidemment, eentje voor Frankrijk is geserveerd.

Deel dit artikel
Back to top