Fashion

Nieuwe Atelier Van Lieshout office lijn bij VIVID

Rotterdam - Happy Office! Van 29 januari tot en met 19 maart 2006 toont VIVID, centrum voor vormgeving, de nieuwe Atelier Van Lieshout office lijn van Lensvelt
In deze expositie zijn een aantal nieuwe meubelontwerpen te zien die tot stand zijn gekomen door een nauwe samenwerking tussen kunstenaar en ontwerper Joep van Lieshout en meubelproducent Lensvelt. Deze kleurige officelijn bestaande uit onder andere de AVL Skull zal in combinatie met een aantal kunstwerken van Atelier Van Lieshout geëxposeerd worden.
De ontwerpen van het multidisciplinaire kunstbedrijf Atelier Van Lieshout zijn speciaal voor producent Lensvelt vervaardigd om een AVL’s visie te geven op de inrichting van het kantoor. Het in 1995 door Joep van Lieshout opgerichte AVL is een multidisciplinair kunstbedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en produceren van hedendaagse kunst, design, en architectuur. De felgekleurde (kunst)werken van AVL zijn inmiddels bekend in binnen- en buitenland
Meubelproducent Lensvelt richt zich op de inrichting van kantoren, scholen, theaters, musea etc. Daarbij maakt Lensvelt gebruik van met name innovatieve ontwerpen van gerenormeerde architecten en ontwerpers. Met veel enthousiasme is de selectie gemaakt uit de reeds bestaande AVL ontwerpen zoals de Shakertafel en -stoelen en de nieuwe ontwerpen als AVL Skull, AVL lounge chair/stool, AVL office chair en AVL Workbench.
De opening van deze expositie is op 29 januari 2006 om 16.00 uur. VIVID Vormgeving, William Boothlaan 17a Rotterdam, di t/m zo 12-18 uur.

Deel dit artikel
Back to top