Beauty

De hannah Clear lijn

Review - Met respect voor de mens, de huid en het milieu. Hiermee ontwikkelde Hannah SIRC haar nieuwe productlijn ‘hannah clear’. We gaan weer back to basic, met een bewustere levensstijl op alle fronten! Ik testte voor jullie deze luxe lijn bestaande uit een cleansing oil, sparkling spray, skin conditioner en pure cream. Een lijn met uitsluitend ecologisch verantwoorde en biologisch afbreekbare ingrediënten en materialen, dus ook de verpakkingen!
De hannah Clear Cleansing oil
De hannah cleansing oil is een gezichtsreiniger op basis van natuurlijke oliën, zoals pure amandelolie, jojabaolie en sojaolie. Nu weten we allemaal dat olie niet mengbaar is met water, maar door de technieken van tegenwoordig bestaan er ook hydrofiele oliën. Een hydrofiele olie is wel mengbaar met water en zorgt ervoor dat de huid diepgaand gereinigd kan worden op een zeer milde manier zonder een vettige laag achter te laten op je huid.
[IMG01]

Veel mensen hebben vooroordelen over het reinigen van hun gezicht met olie. Het zou je huid nog vetter maken en nee dat moeten we niet hebben! Nu zal ik even mijzelf als voorbeeld geven. Ik heb een vette T-zone (voorhoofd, neus, kin) en krijg absoluut geen vettere huid door deze cleansing oil. Zelfs aan het einde van de dag heb ik geen vet laagje op mijn kin en voorhoofd staan. Wat dat betreft heeft deze lijn wel een grote test moeten doorstaan, want mijn huid wordt altijd een stuk vetter bij de seizoenswisseling van zomer naar herfst. Hebben jullie daar ook zo’n last van?
[IMG02]

De hannah cleansing oil bevat dus veel natuurlijke oliën die de huid goed reinigen. Ook bevat het een aantal antioxidanten zoals vitamine E afkomstig uit zonnebloemolie. Antioxidanten zorgen ervoor dat het huidoppervlak goed beschermd is tegen vrije radicalen. Daarnaast bevat de cleansing oil het ingrediënt dermofeel, dit zorgt ervoor dat ook de meest gevoelige delen van je huid, zoals de ogen, goed gereinigd kunnen worden.
[IMG03]

Ik vind de cleasing oil echt heel erg fijn! Het ruikt erg neutraal, gewoon de geur van pure oliën. Zelfs mijn oog make-up wordt makkelijk verwijderd en mijn huid is na gebruik echt super zacht! Ik heb super-gevoelige ogen waardoor veel make-up removers prikken, vooral op olie-basis. Deze cleansing oil prikt echt helemaal niet, jeej! Ik heb ongeveer 2 pompjes olie nodig en ben echt super tevreden over deze cleansing oil!
De Clear Sparkling Spray
De sparkling spray breng je aan na de cleansing oil en je kunt hem echt over je gezicht sprayen. Het is een hydraterende spray met een hoog gehalte aan Aloë Vera. Aloë Vera verhoogt het transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende producten. De sparkling spray heeft een matterend effect, waardoor de huid een frisse en egale uitstraling krijgt. Dus ook voor de wat vettere huid een fijn product! Daarnaast bevat het ook antioxidanten, zoals vitamine C, dat zorgt voor een bescherming tegen schadelijke stoffen van buitenaf, denk maar aan uitlaatgassen etc.!
[IMG04]

Ik vind de sparkling spray inderdaad lekker fris voor mijn huid. Ik gebruik het elke ochtend en avond en het voelt prettig aan op mijn gezicht. Ik ben geen pro in het sprayen op mijn gezicht en bij mij sprayt het dus ook overal naartoe behalve op mijn gezicht, maar dat ligt allemaal aan mijzelf hoor! Ik spuit het dus liever op mijn handen en wrijf het daarna op mijn gezicht.
[IMG05]

hannah Clear Skin Conditioner
Daarna gebruik je de skin conditioner. Dit is een serum rijk aan vitamine A, E en F, omegavetzuren en Golden SeaWeed. De skin conditioner beschermt de huid tegen vochtverlies en tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het serum stelt de huid in staat zichzelf te herstellen en vertraagt het verouderingsproces.
[IMG06]


Je kunt het product gebruiken als een kuur, maar ook dagelijks onder de hannah Clear Pure Cream. Ik gebruik het ongeveer een keer per week ’s avonds, waardoor het lekker heel de nacht in kan trekken. Ik breng het serum niet te dicht bij mijn ogen aan, omdat ik hiervan wel prik-ogen krijg. Vooral voor mijn kin, de plek waar ik best vaak last heb van puistjes, is het een heel fijn serum en het maakt mijn huid lekker zacht!
[IMG07]

hannah Clear Pure Cream
En dan als laatste stap: de hannah Clear Pure Cream. Een crème met werkstoffen uit diverse natuurlijke bronnen zoals druivenpit-, koolzaad-, jojoba-olie en vitamine E. Deze crème beschermt de huid ook weer tegen vochtverlies en tegen vrije radicalen.
[IMG08]

Bij deze crème zie ik meteen dat het echt wat doet voor mijn huid, want na het smeren is mijn huid meteen knalrood. Eerst schrok ik hier een beetje van en dacht ik ‘Ah nee toch geen allergische reactie’, maar daarna zag ik dat de crème gewoon erg goed is voor de doorbloeding van je huid. Het is een dunne crème, niet vet en trekt snel in. Ik gebruik de crème elke ochtend en avond en is fijn voor onder mijn make-up. Het enige minpunt aan de crème en ook aan de cleansing oil is dat het grijze laagje op het pompje loslaat. Dit blijft soms op mijn handen zitten waardoor ik het weer op mijn gezicht smeer. Erg zonde en zou niet moeten kunnen.
[IMG09]

Ik ben echt super tevreden over deze producten en ga zeker snel een bezoek brengen aan de hannah Huidcoach. De producten bevatten geen geur- en kleurstoffen of additieven en synthetische viscositeitregulatoren, waardoor het dus echt milde producten zijn! Aangezien ik een huid heb die overal op reageert zijn de hannah producten erg fijn voor mij! De Cleansing oil kost €34,00 (50ml) of €53,00 (200 ml), de Sparkling Spray kost €39,00 (30ml) of € 54,00 (125ml), de Skin Conditioner kost €59,00 (30ml) en de Pure Cream kost €52,00 (50ml). Voor meer informatie over de producten en de hannah Huidcoaches kun je kijken op de website www.huidcoach.nl en om een huidcoach bij jou in de buurt te vinden kun je hier kijken.
Tekst & foto's: Vera Lenssinck
Nieuwsgierig naar meer eco fashion en andere duurzame lifestyle producten? Kijk op MyStyle.

Deel dit artikel
Back to top