Beauty

O.P.I. GelColor

Review - Onlangs ging good2b.nl langs bij Dayspa Amsterdam om O.P.I. GelColor nagels te laten zetten. O.P.I. GelColor is een nagellak die je door een beauty professional aan laat brengen en circa 2 weken blijft zitten. Zelf kende ik de GelColor nagellak nog niet, dus ik was razend benieuwd.
Bij Day Spa Amsterdam werd ik hartelijk ontvangen. Ik kreeg een lekker drankje en ik mocht meteen gaan zitten.
Ik mocht genieten van een volledige manicure behandeling. De nagelriemen werden wat naar achteren geschoven, de nagels werden in een mooie vorm geveild en vetvrij gemaakt.
Nadat de basecoat aangebracht was, mocht ik een mooi kleurtje uitzoeken. Dat was nog niet zo makkelijk met zoveel mooie kleuren.
[IMG02]

Ik heb uiteindelijk voor een subtiele kleur gekozen, de Princess rule.
Er werden twee lagen van de Princess rule aangebracht en na elke laag moest de nagellak uitgehard worden met een LED lamp. Als afsluiting werd er nog een topcoat aangebracht en kreeg ik wat handcrème op.
Het verbaasde me echt hoe snel de nagels droog waren, en hoe mooi het er uit zag.
Ik kreeg nog een tasje mee met remover en folie met daarin watjes, dan kan je thuis zelf de nagellak er weer afhalen na 2 weken. Thuis drenk je het watje in de remover, en het folie wikkel je vervolgens om je nagels. Laat even 15 minuten zitten en je nagellak is weer verdwenen.
Én?
Bij Day Spa Amsterdam kan je de GelColor nagels alleen aan laten brengen in combinatie met een manicure, dus je moet wel even in de buidel tasten. Het kost namelijk €55 voor de manicure behandeling + €20 voor de GelColor. Bij andere salons is het mogelijk om alleen de GelColor behandeling te boeken.
Het resultaat was echt geweldig, ik heb 2 weken niets hoeven doen aan mijn nagels. Ook had ik het gevoel dat mijn nagels iets sterker waren, want er was er geen een afgebroken. Ik heb normaal hele broze nagels, dus dit is echt een wonder!
Erg leuk voor als je een feestje hebt, of als je op vakantie gaat (ook leuk voor op de teennagels). Of zomaar natuurlijk!
[IMG01]


Speciale lezersaanbieding
Boek nu je manicure behandeling bij DaySpa Amsterdam en krijg tot 1 juli O.P.I. GelColor ter waarde van €20 gratis.
Tekst en foto: Annemijn de Leeuw

Deel dit artikel
Back to top