Beauty

De personal trainer van Miranda en Candice onthult het beste dieet voor een modellenlichaam

Je kunt nog zo hard trainen, als je elke dag slecht eet dan krijg je nog niet het lichaam van je dromen. Volgens de personal trainer van Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Irina Shayk en Karlie Kloss kun je het beste gewoon heel goed op je voeding letten: het bepaalt voor 85% het eindresultaat van de moeite die je steekt in een goed figuur.

Wat Justin Gelband aanraadt? Het Paleo dieet. Hierbij is het belangrijk dat je zo natuurlijk en onbewerkt mogelijke producten nuttigt en vooral veel groente, fruit, noten en wat vlees eet. Precies zoals het in het stenen tijdperk gebeurde, daarom wordt het ook wel het holbewoner dieet genoemd. Bij veel diëten krijg je een hongerig gevoel maar als je het goed aanpakt, dan resulteert dit regime juist in extra energie.

Sapkuren zijn volgens Justin echt een no go. "At Fashion Week some models went on a juice diet and didn’t tell me. Not one lost weight, some actually gained weight. That got me in big trouble", aldus Gelband. Door het eten van te weinig calorieën gaat je lichaam in een soort spaarstand waardoor een juice dieet niet altijd werkt.

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top