Beauty

Review Lineatabs

Nieuw lifestyleproduct voor gewicht - Lineatabs is hét nieuwe lifestyleproduct om op gewicht te blijven, of om een paar kilo’s te verliezen. De bruistabletten nemen het vet uit je voedsel weg, waardoor het niet in je lichaam opgenomen wordt, maar juist op een natuurlijke manier je lichaam verlaat.
Een gezonde leef- en voedingsstijl is natuurlijk belangrijk, maar als je een keer wilt zondigen, dan kan dat gewoon. Het actieve bestanddeel in Lineatabs is Solusitan (bestaande uit natuurlijke voedingsvezels gewonnen uit schaaldieren), dit bestanddeel trekt het vet in voedsel aan. De vetten uit het voedsel en het bestanddeel Solusitan vormen vervolgens samen één substantie, die het lichaam op een natuurlijke manier verlaat. Het vet hecht zich dus niet aan de buik, heupen en dijen.
Wanneer je zin hebt in een vettige snack, zoals een patatje of gebakje, dan los je een Lineatab op in een glas water. Laat het glas ongeveer 10 minuten staan tot het tablet volledig opgelost is. Bij voorkeur drink je het glas leeg voordat je aan je snack begint, et voila, genieten maar! Als je gedurende een langere tijd de tabletten 1 of 2 keer per dag gebruikt voor of tijdens je maaltijd, zal je na ongeveer één week al wat gewicht verliezen.
Review
Twee weken lang heb ik Lineatabs getest om te kijken of het werkt. Ik had voor mijzelf besloten dat ik het product over het algemeen maar één keer per dag wilde gebruiken, voor de avondmaaltijd. Belangrijke punten voor mij waren: Hoe smaakt het? Hoe reageert mijn lichaam hierop? En heeft het effect?
Dag 1
Wat een start, ’s avonds ga ik met mijn vriend uit eten bij een sushibar. Ik heb nog niet verteld over mijn testperiode van 2 weken, dus op het moment dat ik het bruistablet in mijn glas Spa gooi, kijkt hij mij even vreemd aan. Ik leg hem uit waar ik mee bezig ben, en hij is meteen nieuwsgierig naar het resultaat. Het drankje smaakt wonderbaarlijk lekker, het proeft een beetje als Spa Citrus. En het valt gelukkig ook niet zwaar op de maag, eigenlijk merk ik er helemaal niets van dat ik een tablet heb ingenomen.
’s Avonds wil ik uitrekenen wat ik gegeten heb, maar ik weet het niet meer. Ik heb ontelbaar veel stukjes sushi en sashimi gegeten, maar ik kon ook de zeewiersalade, de lamskoteletjes, en het mango-ijsje niet laten staan.
[IMG01]

Dag 2 15 minuten voordat ik ga eten, los ik een tab op in een glas water. Ik drink mijn glas leeg voordat ik aan het eten begin. Als avondeten eet ik een kom tomatensoep, en twee volkoren boterhammen met halvarine en 40+ kaas.
Dag 3
’s Avonds eet ik bij mijn ouders, ook zij zijn enorm benieuwd naar het product. Ik laat ze de verpakking zien, omdat ze nieuwsgierig zijn naar de ingrediëntenlijst. Nadat ze gelezen hebben dat het product volledig uit natuurlijk ingrediënten bestaat, heb ik ook hun goedkeuring. Ik eet 1 kom mosterdsoep, 1 volkoren boterham met filet americain en 1 volkoren boterham met halvarine en 40+ kaas.
Dag 4
Wederom een Lineatab voordat ik ga eten. ‘s Avonds eet ik een grote hoeveelheid volkoren pasta met rode saus, wortels, bleekselderij en gehakt.
Dag 5
Ook nu eet ik een flinke portie aardappels, met spinazie a la crème en een sukadelapje van ongeveer 100 gram.
Dag 6
Ik heb een superdrukke dag gehad, en ik heb dan ook ontzettend honger. Ik eet ongeveer 200 gram bruine rijst, 200 gram courgette en aubergine en 120 gram lamsvlees.
Dag 7
Ik eet weer bij mijn ouders, op het menu staat: gebakken aardappels met mayonaise, sperziebonen en een schouderkarbonade. Heerlijk!
Dag 8
Vandaag is het Eerste Paasdag. Op feestdagen eten wij behoorlijk veel, je kunt het zelfs schransen noemen, en daarom neem ik alvast een Lineatab bij het paasontbijt. Ik eet een croissant met jam en een half stokbrood met een laagje roomboter, 40+ kaas en ham. En ik sluit mijn paasontbijt af met een heerlijk chocoladebroodje. Bij mijn avondeten besluit ik weer een Lineatab te nemen. Ik eet een flinke portie asperges met boterjus, ham en ei. Ook eet ik een groot stuk kipfilet gevuld met kaas.
Dag 9
Tweede Paasdag begint met een giga brunch, geen betere manier om te kijken of de tabletten dan ook echt werken. Ik begin mijn brunch met een glas water en een Lineatab. Ik eet twee bruine bolletjes, één met filet americain en één met jam. Tevens eet ik 1 bruine boterham met roomboter en kipfilet, en ook een heerlijke croissant met zalm kan ik niet laten liggen.
’s Avonds ga ik gourmetten met de schoonfamilie. Tijdens de gourmet eet ik stukjes kipfilet, biefstuk en pangasiusfilet. Deze dip ik in rode saus. Daarnaast eet ik veel olijfbrood en een grote portie wokgroente. Als dessert neem ik een Solero. Ik ben echt bang dat ik na dit weekend een kilo ben aangekomen!
Dag 10
Voor het avondeten neem ik weer een Lineatab in. Ik eet een kom verse goedgevulde tomatengroentesoep, met balletjes. Daarnaast eet ik twee volkoren boterhammen, één met halvarine en 40+ kaas, en één met filet americain.
Dag 11
Vanavond eet ik een nogal ouderwetse maaltijd. Ik eet 200 gram broccoli, 200 gram gekookte aardappels. Ook eet ik stuk kippendij van 120 gram, gebakken in de oven met een grote hoeveelheid olijfolie.
Dag 12
’s Avonds eet ik een groot bord met pasta, klaargemaakt met tomatenpuree, ham, Quorn, tomaat, wortel en bleekselderij.
Dag 13
Ik ga uit eten met vrienden en voordat we wat bestellen laat ik ze de tabs zien. Ze reageren erg leuk op de verpakking en op mijn testperiode. Wanneer ik mijn Lineatab oplos in mijn glas water, zegt een vriendin: “Niemand die het doorheeft, het lijkt gewoon een vitamine C bruistablet”. Mijn vrienden zijn het er eigenlijk wel over eens dat de roze verpakking er stylish uitziet, ik hoef me dus niet te schamen om de tabletten uit mijn tas te pakken.
Dag 14
De laatste testdag van de Lineatabs is alweer aangebroken. ’s Avonds eet ik 200 gram tuinbonen, 200 gram gebakken aardappels met 2 lepels mayonaise en een Duitse biefstuk van 120 gram.
Conclusie
Ik was in het begin een beetje sceptisch over deze testperiode, ik had namelijk nog nooit van tabletten gehoord die écht werkten.
Pluspunten: de tabletten zijn door de handige verpakking overal mee naar toe te nemen. De verpakking zelf ziet er wel oké uit, in ieder geval niet hideous. De smaak van het drankje was prima, en proefde zelfs een beetje naar limonade. Ook vond ik dat mijn lichaam er prima op reageerde, ik merkte niets aan mijn buik of maag nadat ik het product ingenomen had.
Minpunten: Na 14 dagen begon ik er wel tegenaan te hikken dat ik elke avond hetzelfde drankje voor het avondeten moest drinken, maar dat was eigenlijk ook wel het enige minpunt.
Vanaf dag 1 nam de ik tabletten eigenlijk gewoon mee in mijn tas, voor het geval dat ik zin had in een taartje, broodje hamburger, chocoladekoekjes, of een saucijzenbroodje. Die snacks zijn er niet van gekomen, maar ik heb wel lekker genoten van 2 ijsjes, best wel wat mayonaise, een grandioos paasontbijt en brunch, en natuurlijk de gourmet. Al met al ben ik in 2 weken 0.8 kilo afgevallen. Dat lijkt misschien niet veel, maar als ik deze ‘kuur’ niet had gedaan, was ik het sowieso niet kwijt geweest, of was ik misschien zelfs wel wat aangekomen (zeker door de Pasen). Het blijft uiteindelijk ook een lifestyleproduct, dat je helpt op gewicht te blijven als je af en toe lekker wilt snacken.
Belangrijk
Niet geschikt voor mensen die een allergie hebben voor schaaldieren. Ook niet gebruiken tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.
Tekst: Annemijn de Leeuw

Deel dit artikel
Back to top