Beauty

Dit is er fout aan bijna 1,4 miljoen lipsticks van Kylie en Kim en je hebt het niet gemerkt

De lipsticks die Kylie Jenner uitbracht samen met haar zus Kim waren prachtig nude en volgens vele de meest mooie collectie die Kylie ooit heeft uitgebracht. En dit lag niet alleen aan de meest perfecte nudes ooit, maar ook aan iets anders. 

Kim en Kylie kozen voor een perfecte millenial pink kleur voor de verpakking van de collectie en samen met de matte hulzen zorgde dit voor een volwassen en clean uitstraling. Toch is er iets niet helemaal goed met de hulzen. In de seizoensfinale van Keeping Up With The Kardashians vertelt Kim dat de roze kleur van de dop van de huls anders is dan de rest, en dit is bij 1,4 miljoen lipsticks het geval.

Gelukkig stapte Kim eventjes van haar drama queen act af en heeft ze de producten gewoon verzonden. Wij kunnen ons niet voorstellen dat het iémand iets uitmaakt. En al zou het je uitmaken, de fout is nauwelijks zichtbaar. It's safe to say dat Kim en Kylie normaal alleen maar genoegen nemen met perfectie en dit keer iets door de vingers hebben laten glippen. Zitten jouw lipsticks tussen die 1,4 miljoen? En kan jij de fout zien?

 

Deel dit artikel
Back to top