Beauty

Review GOSHDe nieuwste herfstkleuren - GOSH Cosmetics is een Deens merk en maakt hippe cosmetica in alle kleuren van de regenboog. Ook is GOSH producent van huid- en lichaamsverzorging en parfum.
Alle producten zijn ontwikkeld volgens de laatste technologieën en ontwikkelingen. GOSH is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Twee weken geleden viel er een pakketje met GOSH producten door de brievenbus. Of ik deze producten wilde testen. Maar natuurlijk!
Ik kreeg drie verschillende producten opgestuurd, de velvet touch foundation primer, crispy coral nagellak en mineral waterproof eye shadow in de kleur goud.
GOSH Mineral waterproof eye shadow 005 gold
Als eerste testte ik de golden eye shadow. De stick is erg romig en daardoor makkelijk over het ooglid te verdelen. Het beste kan je deze oogschaduw goed blenden, anders gaat hij na verloop van wat uurtjes in de lijn van je oogplooi zitten.
Deze goudkleur is een mooie basiskleur voor overdag. ’s Avonds zou ik hem blenden met wat donkerdere kleuren. Daarnaast is het product duurzaam, je doet er echt een eeuwigheid mee voordat het op is!
[IMG01]


GOSH velvet touch foundation primer cream
De primer testte ik toen ik een lange dag had, eerst werken en daarna met wat vriendinnen op stap. Ik geloof dat iedereen er wel eens last van heeft dat je make-up niet een hele avond op zijn plek blijft zitten. Daarom vond ik dit de perfecte aangelegenheid om dit product te proberen.
’s Ochtends breng je als eerste je dagcrème aan, dan volgt de primer en daarna de foundation.
De primer is erg hygiënisch vanwege het pompje. De textuur van de primer is heerlijk en goed te verdelen over de huid, je hebt dan ook maar een kleine hoeveelheid nodig.
Halverwege de dag check ik mijn make-up even in de spiegel en het zit nog helemaal netjes. Toen ik ’s avonds thuis kwam zat het niet helemaal perfect meer, maar je kon zeker zien dat de primer zijn werk had gedaan.
Ik ben echt enorm blij met dit product en zou het zeker nog een keer aanschaffen.
[IMG02]


GOSH nail lacquer crispy coral 607
Het product dat ik tot het laatst had bewaard was de nagellak. En dat is nou net het product waar ik helemaal hooked van ben!
Ik ben geen held in nagellakken, maar ik zette mijn beste beentje voor. Eerst de nagels vijlen en daarna aan de slag met de nagellak.
Wat een heerlijk product! De nagellak is fel oranje/rood en ik vind de kleur helemaal geweldig. Zelfs één laagje nagellak is al dekkend. Daarnaast droogt het product in een mum van tijd.
[IMG03]


Ren snel naar de winkel voor deze heerlijke producten! Of neem snel even een kijkje op de website van GOSH
Tekst: Annemijn de Leeuw


Deel dit artikel
Back to top