Beauty

Etos Effect mascaraKleurrijk effect op je wimpers - Er is geen betere tijd om uit te pakken dan tijdens de feestdagen. Je kunt ongegeneerd shoppen, lekker naar de kapper én je glamorous opmaken voor alle feestjes die op het programma staan. Speciaal voor die feestelijke momenten introduceert Etos Effect mascara in de kleuren blauw, paars en groen. Voor een kleurrijk effect op de puntjes van je wimpers of je gehele wimpers natuurlijk.
Met de Etos Effect mascara, die slechts tijdelijk verkrijgbaar is, maak je jouw feestlook helemaal af. Na het aanbrengen van je oog make-up (en dus ook je zwarte of bruine mascara), breng je één van de drie kleurtjes aan je wimpers, of alleen de puntjes. Voor extra impact kies je voor een kleur die contrasteert met de kleur van je ogen. Heb je groene kijkers? Laat ze extra opvallen door te experimenteren met een paars effect op je wimpers. Knipogen blijven gegarandeerd niet onopgemerkt. Handig: de Effect mascara is waterproof.
De Etos Effect mascara (kleuren: blauw, groen en paars) is verkrijgbaar vanaf 13 december en kost € 2.99. Let op: op = op.

Deel dit artikel
Back to top