Beauty

Er is een nieuw Urban Decay Naked palet en de kleuren zijn letterlijk on fire

Je zult het misschien niet geloven maar het is al bijna twee jaar geleden dat Urban Decay voor het laatst een Naked oogschaduw palet uitbracht, maar daar gaat nu verandering in komen! Er is namelijk een nieuw palet op komst en de kleuren zijn letterlijk on fire.

Als je het nog niet hebt gespot op het Instagram account van Urban Decay: het gaat allemaal om het Naked Heat palet. “Something HOT is coming!”, dit is hoe UD hun fans op de hoogte stelde dat er iets nieuws aan zou komen. Na een paar uur was het al zover en liet het luxe make-up merk door middel van een foto en boomerang zien waar we op gewacht hadden.

 

Things are heating up here at #UDHQ…stay tuned for some big news, UDers! 🔥🔥🔥#UrbanDecay

Een bericht gedeeld door Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) op

Het palet bevat zoals gewoonlijk 12 kleuren, maar, zoals je al uit de naam kunt op maken, ze zijn niet zo nude en naked als de voorgangers. Het gaat om twaalf warme kleuren, die variëren van lichtbruin en rose gold tot donkerpaars en burnt orange. Verder heeft Urban Decay nog niets laten weten omtrent de datum en prijs, dus wij wachten vol hoop af. Bekijk de eerste beelden alvast hieronder!

 

Caution: contents in palette are HOT 🔥#NakedHeat #UDNaked

Een bericht gedeeld door Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) op

Beeld thumb: Urban Decay

Deel dit artikel
Back to top