Beauty

New Years Look 2010Win make-up setje van Gosh! - Speciaal voor de feestdagen zijn de kleuren petrol, grijs, zwart, donkerblauw en rood uitgekozen voor de ultieme New Years Look 2010. Dus maak jezelf mooi en steel de show tijdens de feestdagen!
Quattro Eye Shadow : Met deze oogschaduw kun je heel veel verschillende looks en styles creëren. Quattro Eye Shadow is gemaakt met behulp van een nieuwe technologie waardoor een buitengewoon intense kleurbasis met een subtiel micropareleffect ontstaat. Nr. 24 Platinum bestaat uit vier matchende oogschaduws die perfect passen bij de trend van deze winter.
Velvet Touch Eye Liner : Deze eyeliner is zacht en soepel aan te brengen en kan meteen na het aanbrenegn eenvoudig worden vervaagd met een kwastje of applicator. Verkrijgbaar in 2 trendy kleuren: Sky High 0011 & Classic Grey 0016.
Intense Lip Colour : Dit is een handige combinatie van lippenstift en lipgloss. Het lijkt op een lippenstift omdat het je lippen dankzij de hoge concentratie van kleurpigmenten een intense, langhoudende kleur geeft, en tegelijkertijd voelt het aan als een lipgloss. Nu in twee nieuwe kleuren: Pink Beige 301 & Red 306.
Nail Lacquer : De GOSH Nail Lacquer heeft een dunne textuur en is daardoor makkelijk aan te brengen. De nagellak droogt snel en geeft een geweldige dekking. We hebben een fantastische kleur voor de New Years look gekozen: Blue Monday 547.
Wil jij dit geweldige make-up setje winnen? Kijk dan snel hier bij de WINACTIES.
Quattro Eye Shadow €9,99, Velvet Touch Eye Liner €6,99, Intense Lip € 8,49, Nail Lacquer € 6,99. De New Years Look 2010 is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Kruitvat.

Deel dit artikel
Back to top