Beauty

Foundation voor een mooie egale huid!

Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup - Er zijn heel wat factoren die oneffenheden op de huid kunnen veroorzaken zoals dagelijkse stress, externe agressies of hormonale schommelingen. Meer dan één op drie vrouwen in de VS ziet dit als huidbekommernis nummer één. Volgens de American Academy of Dermatology heeft zelfs de helft van alle volwassen Amerikaanse vrouwen last van huidoneffenheden.
Om het probleem grondig aan te pakken, is een aangepast huidverzorgingregime cruciaal en dat betekent ook een aangepaste foundation. Wat een probleemhuid op dat moment namelijk nodig heeft, is een foundation die het evenwicht van de huid herstelt. Bovendien moet de foundation zacht genoeg zijn en de al geïrriteerde huid niet extra belasten of trekkerig achterlaten waardoor puistjes nog meer kunnen opvallen. Gelukkig is er nu een oplossing. Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup van Clinique behandelt puistjes én zorgt tegelijkertijd voor een mooie, egale, natuurlijke teint.
Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup is een krachtige maar tegelijk milde foundation. De huid voelt comfortabel aan dankzij een mix van regulerende ingrediënten die de talgproductie normaliseren en de vochtbalans van de huid niet aantasten. Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup geeft een mooie dekking, camoufleert puistjes, verbergt roodheden en maakt verwijde poriën minder zichtbaar. Deze lichtgewicht, langhoudende foundation voelt meteen na het aanbrengen fris aan. Bij het aanbrengen, glijdt de foundation over het huidoppervlak zodat de al gevoelige huid niet nog meer op de proef gesteld wordt. Zelfs wanneer de huid zo goed als puistjesvrij is, blijft Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup de vochtbalans regelen en de talgproductie controleren zodat toekomstige puistjes geen kans maken. De foundation zorgt tot 8 uur lang voor een perfect make-upresultaat en dat terwijl de huid de hele dag comfortabel blijft aanvoelen !
Alle nieuwtjes en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top