Fashion

Sepehr Maghsoudi SS 2011

Fairy Tale Couture - Mode-ontwerper Sepehr Maghsoudi komt met een sprookjesachtige collectie voor Spring/Summer 2011. Sepehr is vooral bekend als een excentrieke kandidaat van het RTL-programma ‘Project Catwalk’. Daarnaast heeft de jonge couturier de openingshow voor het 140-jarig jubileum van de Bijenkorf verzorgd en gaf hij in juli dit jaar een spetterende show tijdens AIFW waarbij topmodellen als Kim Feenstra, Sylvia Geersen en Rosalinde Kikstra zijn creaties toonden.
Futuristische creaties met puntige schouders en stijlvolle klassieke jurken met een modern artistieke twist. De thema van zijn collectie voor lente/zomer 2011 is ‘Adolescere’, een jongedame die opgroeit naar een volwassen vrouw. Dit is terug te zien in betoverende jurken van zijde. Sommige bewerkt met bleek, anderen met een verfbewerking die veel weg heeft van een digitale print. De collectie bestaat uit 22 outfits en is een mix van extravagante en wat meer draagbare stukken. De stoffen lopen uiteen van wol naar zijde. De kleuren variëren van zwart en goud tot rood, paars en wit. Met deze collectie heeft Sepehr een duidelijke statement gemaakt: Nederland heeft een nieuwe top designer bij!
Sinds zijn deelname aan Project Catwalk zit de carrière van de jonge ontwerper in een stroomversnelling. Zo heeft Sepehr zijn eigen winkel geopend in Hoorn waar hij uitsluitend ready to wear kleding en haute couture verkoopt die hij zelf ontworpen en gemaakt heeft. Verder vind je er ook kunstwerken, tafels en stoelen made or restyled by Sepehr.
Nieuwstraat 10 in Hoorn. sepehrmaghsoudi.com

Deel dit artikel
Back to top