Fashion

Walk-in-closet by Irving Vorster

World Fashion Centre Amsterdam - Op donderdag 1 juli opent de expositie walk-in-closet in het World Fashion Centre te Amsterdam. In deze nieuwe fashion case laat modevormgever Irving Vorster een overzicht zien van diverse unieke creaties die hij door de jaren heen ontworpen heeft. Tijdens de walk-in zie je hier de ontwikkeling van zijn eigenzinnige modelabel IRVINX. Irving Vorster maakt damescouture-collecties en geeft eigen modeshows vanaf 2004. Irvinx creëert voor vrouwen die zich willen en durven te onderscheiden en representatief voor de dag willen komen in een uniek tijdloos op maat gesneden kledingstuk. Bij deze expositie wordt Vorster ondersteund door stylingbureau Rich-Art Design en display mannequins van Rootstein.
De walk-in closet is een kleine overzichtstentoonstelling waarin Irvinx ontwerppassie, zijn voorliefde voor asymmetrie en diversiteit te zien zijn. Naast kledingstukken met asymmetrische snit zullen er ook experimentele stukken staan en/of hangen.
De expositie valt onder de WFC Fashion Case, waarin kunstenaars en ontwerpers de kans krijgen om een ruimte geheel naar hun smaak in te richten en om daar collecties tentoon te stellen. Tentoonstelling: 1 juli 2010 tot 27 augustus. Locatie: World Fashion Centre, Ruimte 2.02.06, Koningin Wilhelminaplein 13, 1060 CC Amsterdam. www.irvinx.com

Deel dit artikel
Back to top