Fashion

Cynthia Nixon denkt na over deze bijzondere carrièreswitch

Miranda Hobbs uit Sex and the City als gouveneur van New York? We hadden het de carrière gerichte intelligente dame uit de serie zeker zien doen. Maar het blijkt dat Cynthia Nixon, die Miranda speelt, in het echt net zo betrokken is bij het welzijn van haar stad. Zo betrokken dat ze een carrièreswitch overweegt.

Cynthia Nixon zou zich volgens The Hill kandidaat willen stellen voor het gouverneurschap van de staat New York. Om ook echt gouverneur van de staat te worden moet Cynthia het winnen van Andrew Cuomo, de huidige gouverneur van New York. Andrew Coumo heeft al twee termijnen als gouverneur op zich zitten en wil volgend jaar een derde termijn aangaan. De actrice wil dit voorkomen en heeft zich dan ook al verschillende keren fel uitgelaten tegenover zijn beleid. Cynthia Nixon denkt erover na om zich volgend jaar, 2018, kandidaat te stellen om te voorkomen dat de gouverneur herkozen wordt.

Of het hier slechts gaat om een gerucht of een daadwerkelijke switch is nog niet duidelijk. Wel vragen wij ons natuurlijk direct af, brengt dit een mogelijk Sex and The City 3 in gevaar?

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top