Fashion

Limited edition Santoni shoe M

Landelijk - Traditie en vakmanschap uit het Italiaanse Corridonia, dat is de signatuur van Santoni schoenen. Om de beste kwaliteit te waarborgen selecteert oprichter en vakman pur sang Andrea Santoni zelf het meest hoogwaardige leer. Het vervaardigen van de schoenen is vervolgens precisiewerk en heel tijdrovend omdat elk stiksel en naaisel met de hand wordt aangebracht. Bovendien staat ras-perfectionist Santoni erop dat hij alle schoenen onder ogen krijgt voordat ze in de schoenendoos verdwijnen die hij daarna van een handtekening voorziet.
Als dit al standaard procedure is dan kun je er vanuit gaan dat de limited editions van Santoni zo mogelijk nog exclusiever zijn. De nieuwe Sunshot Chelsea shoe met losse neuskamp is er zo eentje. De ton-sur-ton lederen beschermkap wordt door middel van een riempje om de neus van de laars bevestigd en beschermt tegen regen en vuil en voorkomt krassen. Vooral liefhebbers van Italiaanse pakken en gemotoriseerd vervoer als de Vespa of motor zal dit zeker aanspreken. Deze neuskap past overigens ook op andere Santoni modellen.
De Limited Edition Sunshot is alleen op bestelling leverbaar en is rond de €1000. Voor (verkoop)informatie ga naar santonishoes.com.

Deel dit artikel
Back to top