Fashion

More Than Hip

Internet - Stylish met aandacht voor mens en milieu. More Than Hip staat voor lifestyleproducten met een leuk design én een duurzaam karakter. Alle producten hebben in elk geval een of meer van de volgende kenmerken: fair trade, recycling, natuurlijke materialen, handwerk of een combinatie daarvan. unieke artikelen ook, want er zijn er geen twee exact hetzelfde....
Op dit moment biedt More Than Hip twee accessoirelijnen: de van aluminium treklipjes van frisdrank- en bierblikjes gemaakte designtassen van Escama Studio én de tassen van Vy & Elle, die zijn ontworpen op basis van hergebruikte billboards van PVC-vinyl.
Escama Studio biedt Braziliaanse kansarme vrouwen de mogelijkheid een goed bestaan op te bouwen. De tassen zijn gemaakt van 100% gebruikte en gerecyclede aluminium treklipjes van blikjes. In de grotere modellen zijn zevenhonderd tot meer dan zestienhonderd treklipjes verwerkt. De tassen variëren in prijs van € 42,50 voor een 'envelop clutch' tot € 265 voor een 'tote bag'. Elke tas is handgemaakt en gesigneerd door de maakster.
Vy & Elle hecht vooral waarde aan het gebruik van milieuvriendelijke producten. Met hun ontwerpen wonnen zij al vele prijzen. De tassencollectie van Vy & Elle is een mix van 'urban hip' en een sterk sociaal bewustzijn, door afgedankte billboards van PVC-vinyl te 'recyclen' tot prachtige kunststukjes. De tassen variëren in prijs van € 46 voor een klein model tot € 195 voor een luxe attaché case.
Natuurlijk volgen er in de toekomst nog veel meer leuke duurzame producten. Het complete assortiment producten is te zien en te koop op morethanhip.nl.

Deel dit artikel
Back to top