Fashion

De nieuwe collectie van H&M werd geheel in Japanse stijl gepresenteerd tijdens Paris Fashion Week

H&M is gisteravond all out gegaan bij de presentatie van de nieuwe 'see now, buy now-collectie' tijdens Paris Fashion Week. De show werd in het Musée des Arts Décoratifs gehouden en aan elk detail was gedacht!

De nieuwe collectie van H&M is geïnspireerd op het Japanse schrift, de stedelijke elegantie en het intrinsieke minimalisme Japan. Verwacht dus veel opvallende en abstracte prints en mooie stoffen! Fijne knitwear en soepelvallende silhouetten zijn de basis, dus ook zeker aan comfort geen gebrek. 

Om de collectie in stijl te presenteren werd de locatie geheel omgetoverd tot de moderne visie van het Japanse interieur. De modellen, waaronder de Nederlandse Luna Bijl, Myrthe Bolt en Birgit Kos, liepen tussen de tafels van de gasten, waardoor de show er nog een leuke twist bij kreeg.

Gasten zoals Alexa Chung, Naomie Harris en Joan Smalls waren de eerste die de nieuwe items mochten aanschouwen op de catwalk, maar ook wij kunnen ze al gaan shoppen! Het fijne aan een 'see now, buy now-collectie' is dat de items direct na de show online verkrijgbaar zijn. 

Beeld: H&M

Deel dit artikel
Back to top