Fashion

Paris Hilton op De Revolutie?

Amsterdam - Dat is het rumoer dat momenteel door Amsterdam gonst. In het kader van de Amsterdam Fashion Week zou Miss Hilton aankomende dagen in Amsterdam verblijven. Aangezien de wulpse blondine wel van een feestje houdt, blijkt ze vrijdagnacht te vinden te zijn in de Odeon tijdens het feestje De Revolutie.
Onlangs werd Paris nog gehuld als Worst Dressed Woman in de Worst Dressed List, een lijst die door modecriticus Mr. Blackwell afgelopen jaar voor de 47ste keer werd samengesteld. De schaarsgeklede zangeres/actrice/fotomodel/feestbeest vormt voor vele mensen echter toch een modesymbool, en de organisatie van het feest zegt zich te verheugen op de komst van de Hollywoodster. Of Paris werkelijk acte de présence zal geven, is nog onzeker. Organisator Michiel Döbelman: “Een vriend van ons werkt voor een reclamebureau in L.A, hij heeft een vriend die Paris kent. Ze wil in het kader van de Fashion Week naar Amsterdam komen, en hij heeft haar getipt over De Revolutie in Odeon. Het leek haar een leuk idee, maar het is altijd maar afwachten of dit in de agenda van sterren als deze past.”
Het moet allemaal gaan blijken in het historische pand aan de Singel. Ook als Paris er niet is, ben je hier verzekerd van een leuk feestje. Verwacht een samensmelting van partijen, culturen, smaken en ideeën. Ieder met een eigen herkenbare identiteit, maar toch een geheel. De locatie heeft verschillende ruimtes waarin ieder van deze partijen zijn ‘ding’ zal doen. Van hiphopfunk in de kelder, tot karaoke en live-entertainment in het restaurant, tot opzwepende house in de ballroom, waarbij de modellen van ModelsAtWork je weer op een ludieke manier van een drankje zullen voorzien.
De Revolutie vindt plaats op vrijdag 26 januari in Club Odeon. De avond vangt aan om 23.00uur, entree is €15. We geven 2 x 2 plekken op de gastenlijst weg voor De Revolutie, ga naar WINNEN. De winactie loopt tot en met donderdag 25 januari.

Deel dit artikel
Back to top