Fashion

Vice in Nederland! Launch Party!

Landelijk - Pffff eindelijk! Na al die jaren stinky boekenzaken afstruinen, op zoek naar een Vice, is er nu ook een Vice voor ons Dutchies! En hoef je dus niet langer meer die import kosten te betalen, want het mooiste is…. (tatatataa..) Vice is gratis!
Vice zou Vice niet zijn als de lancering niet gepaard ging met een over the top feest. De launch party vindt dan ook plaats op een geheime locatie in Amsterdam, op donderdag 16 maart. Op zijn Vice’s, want met een dikke vette line up, bestaande uit nationaal en internationaal bekende bands, waaronder The Klaxxons en Metronomy uit de UK en Amsterdam’s ADHD-band Voicst. Ook de dj’s zijn het noemen waard. Babyshambles leeft voort na de arrestatie van dopehead Pete Doherty, met de Babyshambles Dj’s! Laten we duimdraaien en bidden dat deze knakkers wel op komen dagen voor hun gig… Anders kunnen ze altijd nog worden opgevangen door Dj’s Mr Wix en Radioclit (UK). Om je helemaal in die ultieme roes te doen belanden, zal er heel d’n avond in elk hoekje van de zaal? parkeergarage? club? kerker? free booze te vinden zijn. Yey!
Vice Magazine begon ooit als homemade Canadees fanzine, en groeide al snel uit tot ‘de stem van een nieuwe generatie’, aldus de Rolling Stone, NME en The Face. Het magazine spreidde zich richting alle vooruitstrevende gebieden, waaronder Canada, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Japan, Scandinavië, Duitsland, Italië en nu dus ook Nederland en België. Frankrijk en Spanje zullen snel volgen. Naast het magazine is Vice inmiddels ook al actief in film en DVD producties met MTV, muziek, retail, marketing en publishing. Niet alleen is hun content uniek, maar ook hun distributiesysteem. Je vindt Vice namelijk niet gewoon in de schappen voor een belachelijke prijs van 6 euries, maar gratis in de hipste en meest vooruitstrevendste kleding- en muziekwinkels, cafés en filmhuizen.
De inhoud van Vice Magazine is uniek in print omdat het nooit PR of nepmarketing gebruikt om aan verhalen te komen. Door uit de wereld van main-stream media te blijven geeft Vice een eerlijk beeld van de “echte” wereld. Vice snapt ook wat je wilt, het gras is altijd groener bij de buren, want: Jij als Nederlander wil weten wat cool is in New York en Londen, terwijl zij juist totaal into het vooruitstrevende Japan zijn. Daarom zijn alle redacties met elkaar in contact, zodat ze continu op de hoogte blijven van de internationale jongerencultuur. De hoofdredacteur van Vice Magazine in Nederland zal trends op het gebied van Nederlandse cultuur, muziek en mode spotten en dit doorspelen naar de internationale redacties. Zo zal de Nederlandse jongerencultuur en creativiteit straks all over the world terug te vinden zijn. Wil je bij de Vice launch zijn om je vol te gieten, de eerste te zijn met een NL editie van Vice, en freaking coole acts zien? Ga naar www.viceland.nl en volg de instructies...

Deel dit artikel
Back to top