Fashion

Krullend of super stijl in een handomdraai!

Van soepel steil naar uitbundige krullen en weer terug…in een handomdraai! Het kan allemaal met de Remington 3x Protection Sleek & Curl. In de modebladen zie je altijd de meest waanzinnige kapsels. Uitbundig, explosief, avantgarde, of juist strak, stijl en sophisticated. Maar ga je thuis aan de slag dan blijkt t toch erg moeilijk die prachtige coupe na te maken.
De Remington 3x Protection Sleek & Curl is de oplossing! Met dit unieke stylingaccessoire creëer je in een handomdraai de ene dag supersteil haar, en de andere dag een wilde krullencoupe. Het resultaat ziet er geweldig uit: Remington heeft al ruim 70 jaar ervaring op het gebied van haarverzorging en richt zich niet alleen op het eindresultaat, maar houdt ook rekening met de conditie van het haar. De producten beschermen het haar tegen beschadiging door styling en zijn daarom uitermate geschikt voor frequent gebruik.
Voortkomend uit Remingtons succesvolle 2X Protection lijn, biedt de nieuwe 3X Protection lijn, waartoe dit multifunctionele product toe behoort, een drievoudige bescherming van toermalijn, keramiek en Teflon®-coating. Toermalijn, het nieuwste van het nieuwste op haarverzorgingsgebied, heeft anti-statische en ionische eigenschappen die het haar er glanzend en glad uit laat zien. Het keramiek beschermt het haar tegen hitten en de Teflon®-coating gaat het ophopen van plakkerige haarproducten tegen, waardoor je moeiteloos door je haar glijdt. Hierdoor bevat deze nieuwe lijn een succesformule die maximale bescherming voor je haar biedt Een uitgedroogde coupe is dus verledentijd!
“Met de Sleek & Curl is het mogelijk om op professionele wijze te switchen van de ene naar de andere haarstijl: overdag strak gesneden en steil naar je werk en ’s avonds uitbundige krullen voor een ‘night out met de girls’”, aldus Andy Uffels, international session stylist en creative director van B.
De afgeronde hoeken en de groeven op de zijkanten van de platen van de Sleek & Curl maken het mogelijk om supersteil haar in een paar seconden om te toveren tot veerkrachtige krullen. Voor oogverblindende, zachte krullen, letterlijk in een handomdraai, plaats je de straightener op een gedeelte van je haar, draai je het onderste gedeelte van het haar om de platen heen en laat je de straightener er langzaam af glijden. De 3x Protection Sleek & Curl is verkrijgbaar in een versie met smalle platen voor compactere krullen en voor dunner, fijner haar. Voor grotere grovere krullen en slagen en voor dik, lang haar is er een versie met brede platen.
Andy Uffels tipt: “Varieer door sommige delen van je haar stijl te maken en andere krullend. Haal vervolgens je vingers door je haar om de twee stijlen met elkaar te mengen”.
De 3x Protection Sleek & Curl heeft een digitaal LCD display waarmee je de ultieme temperatuur zelf kunt instellen, afhankelijk van je haartype en het kapsel dat je wilt creëren. Het stylingapparaat wordt geleverd in een luxe zwarte suède doos met een hittebeschermingshoes die het mogelijk maakt hem direct na gebruik op te bergen. Bovendien wordt bij de Sleek & Curl de dvd ‘Curl Secrets’ ingesloten waarop Steven Goldsworthy, dé nummer 1 kapper in Engeland en internationaal artistiek directeur van Remington, handige tips geeft voor het creëren van fantastische kapsels in een handomdraai.
De Sleek & Curl S 1031 (met smalle platen) heeft een prijs van € 44,95. De Sleek & Curl S 1031 (met brede platen) kost € 49,95. o.a. verkrijgbaar bij Media Markt. good2b geeft 2 Remington 3x Protection Sleek & Curls weg, kijk bij WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top