Fashion

Nokia Loves Fashionistas in Odeon

Amsterdam - Fashion is For Fashion People! Op vrijdag 2 december vindt er in Odeon Nokia Loves Fashionistas plaats for all u fashionpeeps! Deze al weer tweede editie wordt er samengewerkt met Elle Magazine. Elle doet het evenement om de Elle styling awards te promoten. Deze awardshow vindt plaats in januari tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Dus heb je altijd al willen weten hoe die fashionshoots in favo magazines tot stand komen? Wil je checken hoe glam het leven van een stylist of van een model is?
De avond zal beginnen met een private diner voor 75 genodigden, tijdens het diner zal er een salonpresentatie zijn van de nieuwe collectie van NOKIA.
Neem een kijkje achter de schermen terwijl je aan een frisse fruity cocktail nipt! De avond wordt muzikaal begeleid door Tommy ‘Lounge’ Trango, Wane B in en rond middernacht neemt Hitmeister D de decks over. De avond zal worden afgesloten met de Belgische dj’s Los Hermanos Inglesos.
Odeon, gelegen in het hart van de Amsterdamse grachtengordel, heeft een rijke culturele geschiedenis. Het gebouw is in 1662 als bierbrouwerij ontworpen en in 1830 is binnen het pand de eerste concertzaal van Amsterdam. De speciale sfeer en de verschillende faciliteiten in het gebouw zijn ultiem geschikt voor een evenement als Nokia loves Fashionistas.
Nokia Loves Fashionistas in Odeon op vrijdag 2 december vanaf 22.00, maar let op: Nokia Loves Fashionisas is alleen op uitnodiging. Maar wie weet heb jij onwijze mazzel, want: good2b geeft natuurlijk 2 felbegeerde uitnodigingen weg, kijk snel bij WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top