Fashion

Dit is de echte reden dat Kirsten Dunst op Instagram zit en het is best treurig

Kirsten Dunst deed in een recent interview een boekje open over de haar carrière en acteerwerk in Hollywood. Omdat ze al op haar 8e een rol speelde in haar eerste film en haar filmografie nu meterslang is, had de 35-jarige actrice heel wat te zeggen over de filmindustrie. 

In een interview met Marie Claire bekende de blondine namelijk dat actrices er tegenwoordig niet meer mee weg kunnen komen als ze geen social media account runnen als ze nog grote rollen willen scoren. "You can get jobs based on your Instagram following these days. That's insane. But that's why I have it now," zei ze. 

Ondanks dat ze wel bijna 980.000 volgers heeft, is dit dus waarschijnlijk ook de reden dat ze maar zo'n 63 posts heeft (wat redelijk weinig is voor celebs tegenwoordig) en dat ze maar om de zoveel weken een kiekje plaatst, wat dan ook 9 van de 10 keer geen selfies zijn. 

"As a man, you could get away with not having it. As a woman in this industry, I think you gotta do it now. It's just part of the game," gaf ze nog toe. 

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top