Fashion

Ontmoet modebloggers op het ilovefashion bloggers Event

Heb je een eigen modeblog of wilde je die altijd al beginnen? Lukt het je maar niet de top te bereiken en wil je weten hoe je jouw blog een nieuw leven kunt inblazen? Dan is het ilovefashionbloggers event iets voor jou! 

Tijdens het ilovefashionbloggers Q&A wordt je op de hoogte gehouden van inside information uit de fashion blogger industrie. Verbreed je kennis en laat je inspireren door andere upcoming bloggers en natuurlijk de experts, want Yara Michels, Negin Mirsalehi en Linda Tol staan klaar om hun geheimen te onthullen.

-Yara Michels
Voor haar blog Chapter Friday (voorheen This Chick's Got Style) werkt Yara samen met merken als Chanel, Olympus, H&M en L'Oréal. Naast bloggen werkt ze part-time als features editor bij Elle en werkte ze mee aan een marketing boek dat genomineerd werd voor de Marketing Literatuurprijs in 2012. 

-Negin Mirsalehi
De bloedmooie Negin Mirsalehi, beter bekend als de Instagram Queen, wist in nog geen jaar tijd meer dan een miljoen followers op Instagram voor zich te winnen. Dagelijks krijgt ze meer dan 30.000 likes en haar blog, Neginmirsalehi.com groeit met de dag.  

-Linda Tol
Linda wordt geroemd om haar boyish style, grijze haar, gekleurde lippen en androgyne look en iedere streetstyle fotograaf wil wel een plaatje van haar schieten. Ze ontvangt uitnodigingen van Chanel, Louis Vuitton, Valentino en vele anderen. Naast haar blog Lindatol.com gebruikt ze haar expertise voor diverse fashion en styling projecten. 

Vooraf aan het event zal er op de I Love Fashion Bloggers Facebook een forum gelanceerd worden waarop je jouw meest brandende vragen kunt stellen. De beste vragen zullen in het eerste uur van het event worden behandeld. Daarna is er tijd voor vragen van het publiek.

Nog even alle info op een rij:

What: I love Fashion Bloggers Q&A
Where: nhow hotel Rotterdam
When: 24 mei 2014
Time: 13.30 - 13.55 Gathering fashion passionates?

           14.00 - 16.00 Q&A?
           16.05 - 17.15 Opportunity to network

Meld je nu aan via de website of laat hieronder je gegevens achter en maak kans op 2 kaartje voor het evenement! 

 

Deel dit artikel
Back to top