Fashion

Kim Kardashian en Kanye West op Vogue

Kim Kardashian heeft zo ongeveer op iedere cover gestaan, behalve op de Vogue, tot groot ongenoegen van fiancé Kanye West. Maar eindelijk is zo ver. 's Werelds meest populaire reality-ster staat op de cover van de Amerikaanse Vogue, sámen met Kanye! 

Het veelbesproken koppel werd gefotografeerd door Annie Leibovitz. Opvallend is dat Kim Kardashian in een trouwjurk staat afgebeeld, terwijl Kim en Kanye nog niet zijn getrouwd. Zou het binnenkort gebeuren?

Kardashians on top

Het ziet er naar uit dat de Kardashians de modewereld overnemen. Kim Kardashian stond niet bepaald bekend om haar gevoel voor mode, maar sinds haar relatie met Kanye West heeft ze een stijltransformatie doorgemaakt. Opeens stond ze niet alleen meer op de covers van weeklijkse roddelbladen, maar op modebladen als CR Fashion Book, V Magazine en Elle. Maar Kanye was niet tevreden en vond dat zijn baby's momma een plek op de Amerikaanse Vogue verdiende en stak dit niet onder stoelen of banken. Nu is de cover er eindelijk. 

Maar ook haar kleine zusjes, Kendall en Kylie Jenner vallen goed in de smaak bij het modepubliek. Kendall maakte onlangs haar catwalkdebuut bij Marc Jacobs en zat even later front row naast Anna Wintour. Hier bij Fashionscene zijn we verliefd op het stijltje van de jongere Kylie

Kim Kardashian en Kanye West op cover Vogue

Gerelateerde artikelen:

Kim Kardashian zwanger van Kanye West
Kim Kardashian past trouwjurken!
Hoogzwangere Kim Kardashian in CR Fashion Book


Deel dit artikel
Back to top