Fashion

Dior et Moi Documentaire met Raf Simons

De bekende documentaire producent Frederic Tcheng heeft voor zijn nieuwe documentaire Raf Simons voor Dior als onderwerp gekozen. 'Dior et Moi' zal op 17 April in premiere gaan bij de Tribeca Film Festival World Documentary competitie. 

"Dior and I" ("Dior et Moi" en français) zal een documentaire zijn over Simon's debuut couture collectie bij het Franse modehuis. Het schijnt dat het een ware strijd was om de eerste couture collectie neer te zetten en het verhaal zal worden verteld en uitgebeeld.  

Raf is in goede handen met Frederic Tcheng als producent- Tcheng heeft ook gewerkt aan 'Diana Vreeland: The Eye Has to Travel" en "Valentino: The Last Emperor". Veel mensen zeggen dat het vrij vroeg is voor een documentaire over de designer aangezien hij pas twee jaar de leiding geeft bij Dior.

Maar Raf is op een ongewone en intrigerende manier bij Dior beland (om je geheugen op te frissen: Galliano was ontslagen) en daar zal de documentaire waarschijnlijk ook meer inzicht over geven, wat op zichzelf al genoeg reden is om hem te bekijken. 

Aangezien Raf Simons een designer is waarvan we niet veel persoonlijks van krijgen te zien, kunnen we niet wachten om de documentaire te zien. Bron

Deel dit artikel
Back to top