Fashion

Dé tas die wij moeten hebben

Je herkent het vast wel: love at first sight met een designer tas. Ook wij kampen met dit probleem, want onze portemonnee laat het lang niet (eigenlijk bijna nooit) toe om het prachtige juweeltje waarop wij verliefd zijn geworden aan te schaffen. Op dit moment hebben wij, ja alle editors van Fashionscene, een crush op dezelfde tas namelijk: de large trio messenger bag van Céline. Wij zetten 3 varianten van deze tas voor je op een rijtje: de echte Céline, een expensive knock-off en een budget versie.

Big spender


'Wat is ie toch mooi' denken we iedere keer weer als we de tas voorbij zien komen op Pinterest, bij fashionable collega's en op streetstyle foto's. Een uniek design heeft deze tas niet. Uberpraktisch en uitgevoerd in prachtig leer is hij wel. Minimalistisch en helemaal on-trend. Precies zoals we van Céline gewend zijn. De tas is te koop voor ongeveer €1050,-. 

Expensive

Michael Kors was er als de kippen bij toen ze zagen dat de Céline-tas een trend item werd. Ook dit tasje is uitgevoerd in zwart leer met gouden details. Het logo is wat meer aanwezig dan het logo van Céline, maar dat past juist weer goed bij Michael Kors. Ook is deze tas, de Bedford Gusset, verkrijgbaar met zilveren details en in meerdere kleuren. Je kunt hem hier shoppen voor €198,- of in De Bijenkorf

Budget

Van deze budget-vondst worden wij toch wel heel erg blij. Dit tasje is uiteraard van mindere kwaliteit dan de tassen van Michael Kors en Céline, maar daar is de prijs ook zeker naar. Deze Céline knock-off kost namelijk maar €39,95, shop hem hier. This made our day! 


Bron

Gerelateerde artikelen:

Shop nu de items van Leighton Meester voor Nelly
Céline's SS14 Campagne
Celine heeft record jaar
Lekker zwijmelen: 10 X Céline items

Deel dit artikel
Back to top