Fashion

Behind the scene #8

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee? 

Hoe goed: Emma heeft haar certificaat voor de basiscursus styling bij Academie Artemis behaald! Hoe het er tijdens de laatste cursusavond aan toe ging? Dat lees je vanmiddag om 15.00 uur op Fashionscene...

Daphne haalde deze gezonde Falafel lunch samen met Girlscene's hoofdredactrice Danique

Tess was vrijdag 29 november aanwezig bij de overhandiging van het enorme bedrag dat MAC Cosmetics ophaalde met de Viva Glam lipstick voor Orange Babies. Wat een indrukwekkende ochtend..

Zo lekker als dat het eruit ziet, zo goed smaakte het ook! Britt ging uiteten en genoot van deze kleine, Japanse gerechtjes.

primark SS14

Daphne vloog naar Londen om de SS14 collectie van Primark te bewonderen!

Behind the scene #8

Als snel werd de eerste schade geleden bij Topshop op de gezellige Oxfordstreet & ze verbleef in het prachtige brand new Great Northern Hotel!

Behind the scene #8

Daphne vond al snel haar favoriet in de Primark SS14 collectie!

Behind the scene #8

Een bezoekje aan Londen, daar hoort een Costa coffee bij... en een knipoog van Daphne en Danique van Girlscene!

Deel dit artikel
Back to top